Χανιά, Βενιζέλος Στέφανος Πενταράκης Φωτογραφία: ΠΑΕ Χανιά / Chania FC (Facebook)

Superleague 2

Χανιά: Ανανέωσε ο γκολκίπερ Πενταράκης

11.06.24 | 19:25

Ανανεώσεων συνέχεια για τα Χανιά, που μετά την παραμονή του Καλούδη Λεμονή γνωστοποίησαν και την επέκταση συνεργασίας με τον Βενιζέλο Στέφανο Πενταράκη για μια διετία ακόμα.

Ο 23χρονος τερματοφύλακας είναι από το 2022 στους Κρητικούς, με έναν εξάμηνο δανεισμό στον Απόλλωνα Πόντου ενδιάμεσα.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση:

«Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βενιζέλο-Στέφανο Πενταράκη για τα επόμενα δυο χρόνια.

Ο γεννημένος στις 15 Ιουλίου 2000 τερματοφύλακας βρίσκεται στην ομάδα μας από το 2022, με ένα μικρό διάλειμμα όταν αγωνίστηκε δανεικός για έξι μήνες στον Απόλλωνα Πόντου.

Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σε δηλώσεις, μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου, ο Βενιζέλος ανέφερε: “Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας με την ομάδα του τόπου μου. θα ήθελα να ευχαριστήσω το προπονητικό τιμ, αλλά και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Είμαι βέβαιος πως μέσα από τη δουλειά μας θα συνεχίσουμε αυτή την εξαιρετική εικόνα που έχουμε σαν ομάδα και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να πραγματοποιήσουμε ένα βήμα παραπάνω ώστε να φτάσουμε στην υλοποίηση του πολυπόθητου στόχου”».