Φωτογραφία: Intime

ΠΑΣ Λαμία

«Χάσμα» στην υπόθεση ανανέωσης του Κοσέλεφ

11.05.24 | 17:02

Γράφει: Σπύρος Τζάνης

Η Λαμία έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό της νέας σεζόν, με τις πρώτες κινήσεις να αφορούν την ανανέωση των συμβολαίων που λήγουν στις 30 Ιουνίου.

Προτεραιότητα αποτελεί η επέκταση της συνεργασίας με τον Λεωνίδα Βόκολο, τον «εγκέφαλο» του συλλόγου που κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα της Φθιώτιδας μέχρι και τα playoffs της Stoiximan Superleague.

Δεύτερη υπόθεση στην ιεραρχεία των ανανεώσεων είναι αυτή του Αλεξέι Κοσέλεφ που αποτέλεσε κατά τη διάρκεια της σεζόν τον «κέρβερο» κάτω από την εστία της Λαμίας. Συγκεκριμένα φέτος ο Μολδαβός έχει μετρήσει 33 συμμετοχές, ενώ το τεχνικό τιμ δεδομένα θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ και τη νέα σεζόν, κάτι που κάθε άλλο παρά δεδομένο είναι. Ο 30χρονος τερματοφύλακας έχει ήδη δεχθεί πρόταση ανανέωσης από την ομάδα της Φθιώτιδας χωρίς όμως να είναι ικανοποιημένος οικονομικά και έτσι έχει ξεκινήσει το «σαφάρι» για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κοσέλεφ δεν έχει κλείσει ακόμη την πόρτα της Λαμίας και ίσως μία βελτιωμένη οικονομικά πρόταση να τον κάνει να αλλάξει γνώμη και να παραμείνει στον σύλλογο. Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές θα συνεχιστούν με τα μέχρι στιγμής δεδομένα να δείχνουν ότι ο Μολδαβός είναι με το ένα πόδι εκτός.