«Διαζύγιο» με Θωμά Γράφα ο Διαγόρας Ρόδου Φωτογραφία: INTIME

Διαγόρας

«Διαζύγιο» με Θωμά Γράφα ο Διαγόρας Ρόδου

05.02.24 | 13:34

Χώρισαν οι δρόμοι του Διαγόρα Ρόδου με τον Θωμά Γράφα. Ο έμπειρος Αθηναίος τεχνικός υπέβαλε την του παραίτηση μετά την εντός έδρας ήττα με 2-0 από τον Τηλυκράτη Λευκάδας, η οποία έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση.

Αναλυτικά η ενημέρωση από τους Ροδίτες:

«Η ΠΑΕ Διαγόρας 1905 κάνει αποδεκτή την παραίτηση του προπονητή Θωμά Γράφα. Η ομάδα προσπάθησε να μεταπείσει τον προπονητή να αλλάξει απόφαση, όμως ο ίδιος θεώρησε ότι έπρεπε να γίνει αυτή η αλλαγή. Η ΠΑΕ Διαγόρας 1905 ευχαριστεί τον Θωμά Γράφα για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και ευχόμαστε οι δρόμοι μας να ξανά συναντηθούν».

«Φεύγω σαν φίλος»

Ο Θωμάς Γράφας μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Διαγόρα Ρόδου, δήλωσε: «Ευχαριστώ τον οργανισμό του Διαγόρα Ρόδου, τον μεγαλομέτοχο κύριο Παπαδημητρίου, τον πρόεδρο κύριο Σταθόπουλο, τον τεχνικό διευθυντή κύριο Προβατίδη, τον κύριο Παπακωνσταντίνου, τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ για τη συνεργασία. Φεύγω σαν φίλος από την ομάδα και εύχομαι τα καλύτερα στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Η ομάδα των Δωδεκανήσων οδηγείται σε αναζήτηση για νέο τεχνικό, ενώ ο Γράφας είχε απολογισμό 17 αγώνων πρωταθλήματος, με 7 νίκες, 1 ισοπαλία και 9 ήττες.