Ο Δημήτρης Μελισσανίδης Φωτογραφία; Eurokinissi

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Δημάτος: «Ο Μελισσανίδης θα μπορούσε να είχε δώσει την ΑΕΚ σε fund του εξωτερικού»

10.06.24 | 14:37

Ο Ανδρέας Δημάτος προχώρησε σε μία πολύ ενδιαφέρουσα αποκάλυψη σχετικά με την αποχώρηση του Δημήτρη Μελισσανίδη από τον διοικητικό θώκο της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα ο τέως επικεφαλής γραφείου τύπου της Ένωσης ανέφερε ότι ο Μελισσανίδης θα μπορούσε να είχε δώσει τους «κιτρινόμαυρους» με πολύ περισσότερα χρήματα σε fund του εξωτερικού.

Παράλληλα ο Ανδρέας Δημάτος δεν παρέλειψε να πει το δικό του «αντίο» στον Δημήτρη Μελισσανίδη, ενώ τον ευχαρίστησε για τη συνεργασία που είχαν.

Αναλυτικά η ανάρτησή του

«Κάποια στιγμή η μέρα αυτή θα έφτανε και δεδομένα θα ήταν δύσκολη, γιατί πρόκειται για το τέλος μιας ολόκληρης χρυσής εποχής!

Οι ομάδες είναι πλέον εταιρίες, οι μεταβιβάσεις των μετοχών είναι μέσα στο παιχνίδι, αλλά από την ΑΕΚ αποχωρεί ο σημαντικότερος παράγοντας στην 100χρονη ιστορία της, ένας άνθρωπος που εμφανίστηκε από το πουθενά το καλοκαίρι του 1992 και τελικά «σφράγισε» την ιστορία της.

Σε αντίθεση με το 1996 και την πρώτη του αποχώρηση, αυτή τη φορά ο Δημήτρης Μελισσανίδης παραδίδει την ΑΕΚ έχοντας επιτελέσει το χρέος του στο 100% και έχοντας εκπληρώσει στο ακέραιο όλες του τις δεσμεύσεις.

Πολύ απλά είχε φτάσει η ώρα!

Απόλυτα λογικό και το σοκ και η ανασφάλεια των φίλων της ΑΕΚ. αλλά για την επόμενη μέρα της ομάδας θα πρέπει να περιμένουν, να δουν και να κάνουν υπομονή, πριν κρίνουν!

Τα “μου παν”, “σου παν”, “τα εγώ τον ξέρω”, το “τι ομάδα είναι”, τα “πόσα λεφτά έχει” και “πόσα πλοία έχει” στην παρούσα φάση δεν έχουν την παραμικρή αξία. Ούτε καν τα λόγια. Τα έργα και ο τρόπος διοίκησης θα μετρήσουν!

Κρατήστε μόνο το ότι για να μπλέξει ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας σε αυτή την ηλικία με το ελληνικό ποδόσφαιρο και μάλιστα διαδεχόμενος τον Μελισσανιδη πρέπει να είναι από ιδιαίτερο μέταλλο.

Κρατήστε το ότι ο Μελισσανίδης θα μπορούσε να είχε παραδώσει την ΑΕΚ με πολύ περισσότερα χρήματα σε κάποιο fund του εξωτερικού, αλλά προτίμησε αυτή τη λύση.

Το κλειδί θα είναι σίγουρα η σχέση και η συνύπαρξη του νέου ιδιοκτήτη με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Όχι τώρα, αλλά σε βάθος χρόνου… Το ποδόσφαιρο είναι πολύ δύσκολο… σπορ, έχει εκθέσει κολοσσούς, όταν πίστεψαν ότι το έμαθαν και ο παλιός πρέπει να είναι κοντά! Για τον καινούργιο τα πράγματα θα είναι πολύ πιο εύκολα από εκεί και πέρα!

Ο απολογισμός της θητείας του Δημήτρη Μελισσανίδη και της επιδραστικότητάς του στην ίδια την ύπαρξη, όχι απλά στην ιστορία της ΑΕΚ, αλλά και στο ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα είναι δύσκολο να γίνει τόσο γρήγορα!

Αφήστε τους τίτλους, αφήστε το γήπεδο, αφήστε τα Σπάτα!

Κρατήστε μόνο ότι τα περισσότερα πράγματα που έκανε, τα έκανε πρώτος αυτός και μετά πολλοί ακολούθησαν!

Και δημιουργός και πρωτοπόρος!

Πρόεδρε, σε ευχαριστώ για τα χρόνια που συνεργαστήκαμε!

Σε ευχαριστώ για όλα!»