Δίπλα στον Κυριακίδη η ΑΕΚ Β' και ο Ατματσίδης Φωτογραφία: Eurokinissi

ΑΕΚ Β΄

Δίπλα στον Κυριακίδη η ΑΕΚ Β’ και ο Ατματσίδης

05.02.24 | 22:32

Ο γενικός αρχηγός της ΑΕΚ Β’ Ηλίας Ατματσίδης εξέφρασε τη συμπαράστασή του στον Παύλο Κυριακίδη. Το «κιτρινόμαυρο» παρασκήνιο της σχέσης τους και το… παραλίγο της μετακόμισης του Παύλου στην Αθήνα.

Όλη η Ελλάδα «τραντάχτηκε» την περασμένη εβδομάδα από την είδηση του χαμού της 30χρονης συζύγου του Παύλου Κυριακίδη της Νίκης Βόλου.

Ο Κυριακίδης είναι ένα αγαπητό παιδί στο ευρύτερο φάσμα του ελληνικού ποδοσφαίρου, με πολλές συμπάθειες από τους ανθρώπους όλων των ομάδων. Μια από αυτές είναι και η ΑΕΚ, η δεύτερη ομάδα της οποίας αντιμετώπισε τη Νίκη Βόλου το απόγευμα της Δευτέρας (5/2).

Ο ανεπηρέαστος σεβασμός και το… παραλίγο της μετακόμισης στο «Σεραφείδειο»

Ο γενικός αρχηγός της ΑΕΚ Β’, Ηλίας Ατματσίδης, είχε εγκάρδιο χαιρετισμό με τον παίκτη της Νίκης Βόλου, τον οποίο πριν από μια σεζόν ήθελε να φέρει στη δεύτερη επαγγελματική ομάδα της Ένωσης στο πλαίσιο της επιθυμίας να υπάρχουν κάποιοι έμπειροι παίκτες στην ομάδα, προκειμένου να στελεχώσουν τους ήδη αρκετούς νεαρούς.

Τελικά, η συγκεκριμένη σκέψη δεν προχώρησε, όμως δεν επηρέασε τον σεβασμό και την εκτίμηση προς το πρόσωπο του Κυριακίδη, όπως και τη συμπαράσταση σε μια δύσκολη στιγμή που βιώνει ο ποδοσφαιριστής το τελευταίο διάστημα.