Δόξα Δράμας, Γιώργος Λάλας, Άγγελος Καλλινικίδης Φωτογραφίες: Doxa Dramas FC / Δόξα Δράμας (Facebook)

Γ' Εθνική

Δόξα Δράμας: Ανακοίνωσε Λάλα – Πρώτη ομιλία Καλλινικίδη με το ρόστερ

08.06.24 | 17:05

Τη συμφωνία με τον προπονητή της επόμενης διοίκησης, τον Γιώργο Λάλα, ανακοίνωσε η Δόξα Δράμας, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του monobala.gr.

Ο Δραμινός τεχνικός, που πέρυσι βρέθηκε στον πάγκο του Πανδραμαϊκού, είχε την πρώτη ομιλία με το περσινό ρόστερ, ενώ παρών ήταν και ο Χρήστος Αθανασιάδης, που επίσης αναμένεται να έχει ενεργό ρόλο στο τεχνικό τιμ.

Βεβαίως, πολύ σημαντική ήταν και η παρουσία του Άγγελου Καλλινικίδη, που θα μπει μπροστά στη νέα εποχή διοικητικά από τις εκλογές στις 19 Ιουνίου και μετά.

Ο ίδιος είχε επαφή γνωριμίας με τους περσινούς παίκτες, περίπου 15 στον αριθμό, στην αίθουσα του μουσείου και δήλωσε παρών ενεργά στη νέα προσπάθεια.

Ο… οσονούπω διοικητικός ηγέτης των «Μαυραετών» ανέβασε το ηθικό των παικτών και έβαλε ψηλά τον πήχη, τονίζοντας ότι η ιστορική ομάδα έχει μεγάλους στόχους, ούτε καν απλώς να γυρίσει άμεσα στη Γ΄ Εθνική από το τοπικό, αλλά να βρεθεί σύντομα σε Β΄ και Α΄ Εθνική.

Πολλοί παίκτες έδειξαν θετικοί για ανανέωση, παρά την απουσία από εθνικές κατηγορίες, ενώ έγινε σύσκεψη της διοίκησης μεταξύ της, αλλά και με τους προπονητές, για να είναι όλα έτοιμα όταν πάρουν και τυπικά το χρίσμα.

Ήδη γίνονται και επαφές για μεταγραφές, ενώ εκτός από τους Καλλινικίδη και Λάλα, στους παίκτες μίλησε και ο Γιάννης Δάντζερας, που θα μπει στην προεδρία.

Εκ μέρους των παικτών μίλησε ο έμπειρος μεσοεπιθετικός και αρχηγός, Αλέξανδρος Κόντος, επισημαίνοντας ότι υπήρξαν αρκετά προβλήματα τους προηγούμενους μήνες και ότι έλειψε η απαιτούμενη υποστήριξη στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της Δόξας, συνοδεία φωτογραφικού υλικού:

«Την πρώτη γνωριμία με τους παίκτες της ομάδας και το νέο προπονητικό σχήμα έκανε ο νέος κορυφαίος διοικητικός παράγοντας του συλλόγου μας Άγγελος Καλλινικίδης με τους συνεργάτες του.

Η προκαθορισμένη για το απόγευμα της Παρασκευής συνάντηση έγινε στο χώρο του μουσείου μας και εγκαινιάζει την εμπλοκή της οικογένειας Καλλινικίδη στα διοικητικά του ΓΣ Δόξα Δράμας.

Παραβρέθηκαν σχεδόν όλοι οι δραμινοί στην καταγωγή ποδοσφαιριστές της ομάδας, ο νέος προπονητής Γιώργος Λάλας με τους συνεργάτες του και μέλη του νέου συμβουλίου, όπως αυτό αναμένεται να σχηματοποιηθεί μετά την εκλογική διαδικασία της 19ης Ιουνίου.

Στη διάρκεια της συνάντησης ο Άγγελος Καλλινικίδης αφού καλωσόρισε ποδοσφαιριστές, προπονητές και τα μέλη του νέου συμβουλίου τόνισε ότι βασικός στόχος του είναι η ανοδική πορεία της ομάδας και η επιστροφή της στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών μίλησε ο φυσικός αρχηγός της ομάδας Αλέξανδρος Κόντος που χαιρέτησε τον ερχομό της νέας διοίκησης και αναφέρθηκε στα θέματα που απασχολούν τους παίκτες»​.