Δόξα Δράμας: Ανακοίνωση αγωνίας για το μέλλον από τους παλαιμάχους, με κάλεσμα στον κόσμο Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Δόξας Δράμας (Facebook)

Α Όμιλος

Δόξα Δράμας: Ανακοίνωση αγωνίας από τους παλαιμάχους

02.02.24 | 16:16

Ανακοίνωση-κραυγή αγωνίας για την επόμενη ημέρα της Δόξας Δράμας εξέδωσε στα social media ο σύλλογος των παλαιμάχων της ιστορικής ομάδας, βλέποντας πιο ορατό από ποτέ το φάσμα ενδεχόμενου υποβιβασμού στο τοπικό.

Οι παλαίμαχοι των «Μαυραετών» ζητούν ενότητα και ομοψυχία στα δύσκολα, χωρίς εσωτερικές «έριδες», καλώντας τον κόσμο για βροντερό «παρών» την Κυριακή κόντρα στη Χανιώτη.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Αναλυτικά η τοποθέτηση από τους βετεράνους της Δόξας:

«Δόξα Δράμας: Ανακοίνωση αγωνίας για το μέλλον του συλλόγου από τους παλαιμάχους και κάλεσμα προς τον κόσμο

Τα μέλη του συλλόγου παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Δόξα Δράμας εκφράζουμε την αγωνία μας για το μέλλον της ιστορικής ομάδας μας.

Η αγάπη μας για την Δόξα μας επιτάσσει να καλέσουμε όλους να παραβλέψουν όποιες ίντριγκες και διαμάχες και να βρεθούν στο πλευρό της την δύσκολη αυτή ώρα.

Η προσπάθεια υποβάθμισης και σπίλωσης του ονόματος της από όπου και αν προέρχεται θα μας βρει απέναντι και αυτό γίνεται μόνο όταν είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι σαν μια γροθιά.
Αρχής γενομένης την Κυριακή, παρακαλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο της Δόξας και όλους τους θεσμικούς φορείς του Νόμου να βρεθούμε στο γήπεδο.

Την Κυριακή όλοι γήπεδο Δόξας!

Τα μέλη: Γιώργος Δαύκος, Ηλίας Παπαδόπουλος, Γρηγόρης Χαραλαμπίδης, Σταύρος Γκατζηλάκης, Αρχοντής Κατσαρίδης, Δημήτρης Κόντος, Ανέστης Τσελεμπής, Βασίλης Μουρατίδης, Τάσος Λευκόπουλος, Γιώργος Χαμουρίδης, Αντώνης Κασδοβασίλης, Μάκης Ζαμανόπουλος, Θανάσης Καλλιμάνης, Σούλης Μερτζανάκης, Κώστας Βασιλακάκης».

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Tην ανακοίνωση λίγο αργότερα δημοσίευσε και η επίσημη Δόξα Δράμας στα δικά της social media