Δόξα Δράμας, Μάρκο Καπτέλι, Καλαμπάκι Credits: AEK kalampakiou (Facebook)

Τοπικά

Δόξα Δράμας: «Χάλασε» με Καπτέλι – Μένει στο Καλαμπάκι

06.07.24 | 20:11

Παρότι εκ της νέας διοικήσεως της Δόξας Δράμας ανακοινώθηκε στο βήμα αρχικά η συμφωνία με τον Μάρκο Καπτέλι στη γενική συνέλευση ανάληψης των ηνίων, εντέλει τα δεδομένα στην πορεία διαφοροποιήθηκαν.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός παραμένει στο Καλαμπάκι, που ήδη είχε ανακοινώσει την ανανέωσή του και ανακοίνωσε εκ νέου ότι συνεχίζει στους «κιτρινόμαυρους»: «Η σημαία παραμένει στον ιστό της!!Η χαρά που θα σε έχουμε στην ομάδα μας είναι μεγάλη και σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!!! @Markos Kapteli».

Ανακοινώθηκε η παραμονή Άρη Ιορδανίδη

Οι «Μαυραετοί» αναζητούν άλλες λύσεις για την ενίσχυσή τους, μετά την έλευση των Παπαγεωργίου, Βασιλειάδη και Λουκοβίτη, ενώ ανακοινώθηκε ξανά η ανανέωση με τον Άρη Ιορδανίδη, μετά τους Αλέξανδρο Κόντο και Δημήτρη Παπαϊωάννου. Δεδομένη θεωρείται και η παραμονή των Μπλιου, Μπεζυρτζή και Περσίδη. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Άλλος ένας ποδοσφαιριστής από τα σπλάχνα της Δόξας, θα είναι τη νέα σεζόν κάτω από τα φτερά του Μαυραετού.
Ο Άρης Ιορδανίδης (10.8.2003) συμφώνησε σήμερα με τον Πρόεδρο Ιωάννη Δάντζερα και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή της ομάδας μας. Σύντομα, με τη ρύθμιση των τελευταίων εκκρεμοτήτων θα ανακοινωθεί και το σύνολο των ποδοσφαιριστών που έχουν ανανεώσει την παραμονή τους στην ομάδα».