Δόξα Δράμας Credits: Doxa Dramas FC / Δόξα Δράμας (Facebook)

Γ' Εθνική

Δόξα Δράμας για Βαλαβάνη: «Δεν είναι πλέον κοντά μας ο αρχηγός της κερκίδας»

05.06.24 | 15:15

Για ιστορική μορφή του οπαδικού κινήματος έκανε λόγο η Δόξα Δράμας, που εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για το θάνατο του Θύμιου Βαλαβάνη.

«Στις προηγούμενες δεκαετίες το όνομα του Θύμιου ήταν συνυφασμένο με τη Δόξα Δράμας αφού για τον αδιαμφισβήτητο αρχηγό της δραμινής κερκίδας η Δόξα ήταν ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής του» αναφέρουν μεταξύ άλλων οι «Μαυραετοί».

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο και κείμενο που λέει "AMSTEL"

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μία ιστορική μορφή του οπαδικού κινήματος και του συλλόγου μας, ο Θύμιος Βαλαβάνης, δεν είναι πλέον κοντά μας.
Σαν πραγματικός μαχητής που ήταν έδωσε την τελευταία του μάχη με την επάρατη νόσο με δύναμη και αξιοπρέπεια.
Στις προηγούμενες δεκαετίες το όνομα του Θύμιου ήταν συνυφασμένο με τη Δόξα Δράμας αφού για τον αδιαμφισβήτητο αρχηγό της δραμινής κερκίδας η Δόξα ήταν ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής του.
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα γίνει σήμερα στις 4 μ.μ. στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα, δίπλα στο αγαπημένο του γήπεδο.
Καλό ταξίδι Θύμιο…»

Aνακοίνωση και οι παλαίμαχοι

Ανακοίνωση εξέδωσαν και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Δόξας: «Έφυγε από κοντά μας ο Θύμιος, ένα κομμάτι της ιστορίας της Δόξας! Η γενιά μας τον θυμάται στα κάγκελα, στη μάχη της κερκίδας και πάντα βραχνιασμένο. Τεράστια η προσφορά του εκείνα τα χρόνια που η ομάδα μας έκανε προσπάθεια να ανέβει στα σαλόνια της Α’ εθνικής και δυστυχώς τώρα, είχε πολλά χρόνια να πάει γήπεδο!
Καλό παράδεισο φίλε Θύμιο Βαλαβάνη».

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.