Μικρασιατικός Αστέρας Καισαριανής Credits: Facebook/Asteras Kaisarianis FC / Αστέρας Καισαριανής

Τοπικά

Ευχαρίστησε τον κόσμο του ο Μικρασιατικός Αστέρας Καισαριανής

10.06.24 | 10:42

Ο Μικρασιατικός Αστέρας Καισαριανής πανηγυρίζει την άνοδό του στη Γ’ Εθνική από την ΕΠΣ Αθηνών έπειτα από 10 χρόνια, με τον σύλλογο να ευχαριστεί τους οπαδούς του που ήταν παρόντες στην προσπάθεια όλης της χρονιάς.

Η ομάδα του Γιώργου Τσαμόπουλου έδωσε το τελευταίο της παιχνίδι στο γήπεδο «Μιχάλης Κρητικόπουλος», με τον κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες να είναι αρκετός.

Η ζέστη ήταν αφόρητη, με αποτέλεσμα ο Μικρασιατικός Αστέρας Καισαριανής να αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όσους πήγαν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.

Η ανάρτηση του συλλόγου

«Ο Αστέρας Καισαριανής και το διοικητικό συμβούλιο του θέλουν να ευχαριστήσουν τον κόσμο για το βροντερό παρών που έδωσε στο τελευταίο -εντός έδρας- παιχνίδι με αντίπαλο τον Κεραυνό Κερατέας στο γήπεδο ”Μιχάλης Κρητικόπουλος”.

Οι οπαδοί μας αψήφησαν τις καιρικές συνθήκες αφού η ζέστη ήταν αφόρητη, δίνοντας μαζικό παρών δημιουργώντας εξαιρετική και πάνω από όλα ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα στο «σπίτι» μας.

Η συμβολή του κόσμου μας ήταν ιδιαίτερα σημαντική δείχνοντας πως άπαντες είναι στο πλάι της αγαπημένης μας ομάδας σε κάθε στιγμή. Με όλο το γήπεδο να σηκώνεται στο πόδι, να φωνάζει για τον Αστέρα Καισαριανής και να αποδεικνύει πως το ‘Μιχάλης Κρητικόπουλος’ θα είναι πάντα μια έδρα άκρως ποδοσφαιρική. Με αποκορύφωμα τους πανηγυρισμούς στο φινάλε από όλους μαζί, όπου παίκτες, διοικηση και τεχνική ηγεσία πανηγύρισαν μαζί με τον κόσμο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Την ίδια στήριξη θέλουμε να έχουμε και τη νέα χρονιά όπου η ομάδα μας θα συμμετάσχει σε εθνική κατηγορία μετά από αρκετά χρόνια.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους εμάς προς όλους εσάς για τη στήριξη. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας».