Εορδαϊκός Φ.Σ. Εορδαϊκός Πτολεμαΐδας / FC Eordaikos (Facebook)

Γ' Εθνική

Έκτακτη γενική συνέλευση στον Εορδαϊκό για την επόμενη μέρα

09.05.24 | 19:15

 

Να μαζέψει τα «συντρίμμια» του μετά τον επεισοδιακό υποβιβασμό στο τοπικό Κοζάνης θα επιδιώξει ο Εορδαϊκός, αν και θα χρειαστεί χρόνος για την… επούλωση των «πληγών», με τον τρόπο που ήρθε η πτώση.

Τις «μετασεισμικές δονήσεις» που άφησε, τα… απόνερα και τους μεγάλους κλυδωνισμούς, μετά από προσπάθεια μηνών και ενώ η ομάδα της Πτολεμαϊδας έδειχνε στη σωστή ρότα, τόσο το β΄ γύρο, όσο με την κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά και με το πώς κυλούσε το τελευταίο ματς με τον Αστέρα Πετριτή, πριν τη μεγάλη «καταιγίδα».

Η ομάδα της Εορδαίας προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ και να σηκώσει κεφάλι, ανακοινώνοντας σήμερα τη σύγκληση γενικής συνέλευσης για την Τετάρτη 22 Μαϊου, στις 19.00 στο Εργατικό Κέντρο της πόλης.

Βασικό θέμα της «ατζέντας» είναι η επόμενη μέρα για την ομάδα της δυτικής Μακεδονίας, με τη διοίκηση να καλεί όποιον ενδιαφέρεται να ασχοληθεί να εκδηλώσει τις προθέσεις του.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Εορδαϊκού:

«Το Δ.Σ. του “Φ.Σ. Εορδαϊκός” ενημερώνει τα ΜΜΕ, τα μέλη του συλλόγου αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο ότι την Τετάρτη (22/5) στις 19:00 στο “Εργατικό κέντρο Πτολεμαΐδας” θα πραγματοποιηθεί έκτακτη γενική συνέλευση (ανοικτή) σχετικά με την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Στην συνέλευση μπορούν να παρευρεθούν επίσης όποιοι έχουν εναλλακτικές προτάσεις και ενδιαφέρονται να εμπλακούν στην επόμενη μέρα του Συλλόγου».