Φωτογραφία: Intime

Εθνική Ομάδα

«Ελεύθεροι» από την Εθνική, Ιωαννίδης και Μπουχαλάκης

08.06.24 | 15:43

Με δύο λιγότερους παίκτες θα συνεχιστεί η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας ενόψει του δεύτερου φλικού που θα δώσει την προσεχή Τρίτη (11/6) επί αυστριακού εδάφους με τη Μάλτα.

Αυτό διότι οι Φώτης Ιωαννίδης και Ανδρέας Μπουχαλάκης θα επιστρέψουν στην Ελλάδα, μιας και λόγω των τραυματισμών που απεκόμισαν στο χθεσινοβραδινό δυνατό τεστ με τη Γερμανία στο Μπορούσια Παρκ, κρίθηκε σκόπιμο να μην επιβαρυνθούν περαιτέρω.

Ο στράικερ του Παναθηναϊκού τραυματίστηκε στον ώμο στο ξεκίνημα του αγώνα και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, ωστόσο, τέθηκε νοκ άουτ από το προσεχές φιλικό με τη Μάλτα.

Θα επιστρέψει στην Ελλάδα, όπου θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του και θα ξεκαθαρίσει το ακριβές διάστημα της απουσίας του.

Επίσης, αποδεσμεύτηκε και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ο οποίος έπαιξε για περίπου 25 λεπτά και αισθάνθηκε ενοχλήσεις μετά τον αγώνα.

Στη σημερινή προπόνηση, που διεξήχθη στο «Μπορούσια Παρκ» (και η αυριανή θα γίνει στο ίδιο μέρος), δε συμμετείχε ο Μανώλης Σάλιακας (είχε λάβει προγραμματισμένη άδεια).

Η αποστολή θα αναχωρήσει τη Δευτέρα (10/6) με προορισμό το Σάλτσμπουργκ.