ΧΝΑΡΗΣ-ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ

ΟΦΗ

Επαγγελματίες από την Κ17 οι Λαγουδάκης και Χνάρης

16.05.24 | 10:30

Με το βλέμμα στραμμένο στην Elite Ακαδημία του ΟΦΗ, η κρητική ΠΑΕ ανακοίνωσε (χθες 15/5) ότι οι ποδοσφαιριστές, Κωνσταντίνος Λαγουδάκης και Μάνος Χνάρης, οι οποίοι αγωνίζονται στην Κ17, υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Αυτή είναι η πρώτη φορά επί προεδρίας Μιχάλης Μπούση που δύο ποδοσφαιριστές γίνονται επαγγελματίες κατευθείαν από την Κ17 του συλλόγου, ενώ αν υπήρχε τμήμα Κ16 θα αγωνίζονταν εκεί οι δύο νεαροί.

Η ανακοίνωση για τον Λαγουδάκη

«Ο Κωνσταντίνος Λαγουδάκης (γενν. 15/1/2008) ήρθε στον ΟΦΗ, από την ακαδημία του Παναθηναϊκού Ηρακλείου, σε ηλικία 13 ετών (2020-21) και αμέσως εντάχθηκε στο δυναμικό της Κ15, με την οποία αγωνίστηκε μέχρι τη σεζόν 2022-23. Από την σεζόν 2023-24 ανήκει στο ρόστερ της Κ17.

Λίγο μετά τη υπογραφή του συμβολαίου του, ο νεαρός αμυντικός ανέφερε: “Η υπογραφή του πρώτου μου επαγγελματικού συμβολαίου ήταν κάτι ξαφνικό και δεν πίστευα ότι αυτή η στιγμή θα ερχόταν σε τέτοια ηλικία, όντας από τους μικρότερους που υπογράφουν επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα. Τα συναισθήματα μου είναι απερίγραπτα, είμαι πολύ χαρούμενος κ ευτυχισμένος για αυτό το μεγάλο βήμα και ανυπομονώ για τις στιγμές που έρχονται στην μελλοντική επαγγελματική μου πορεία. Ευχαριστώ πρωτίστως την οικογένεια μου, η οποία με στηρίζει και είναι δίπλα μου σε όλες τις στιγμές καθώς και την οικογένεια του ΟΦΗ που με βοηθά, με στηρίζει και πιστεύει σε εμένα και τις δυνατότητες μου. Θα συνεχίσω να δίνω το 110% του εαυτού μου στην ομάδα και υπόσχομαι ότι θα δουλεύω καθημερινά όλο και περισσότερο”».

Η ανακοίνωση για τον Χνάρη

«Ο Μάνος Χνάρης (γενν. 24/3/2008) ήρθε στον ΟΦΗ τη σεζόν 2019-20, από την ακαδημία Lido Soccer. Σε ηλικία μόλις 12 ετών εντάχθηκε στο δυναμικό της Κ15, με την οποία αγωνίστηκε μέχρι την αγωνιστική περίοδο 2022-23, ενώ από την σεζόν 2023-24 ανήκει στο ρόστερ της Κ17.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα επαγγελματικό συμβόλαιο στην ομάδα που αγαπώ και με στήριζε όλα αυτά τα χρόνια, δίνοντας μου τα εφόδια για να συνεχίζω την προσπάθεια, θέτοντας νέους στόχους. Ευχαριστώ την οικογένεια μου που είναι πάντα εκεί στα δύσκολα και στα εύκολα, στις επιτυχίες και τις αποτυχίες. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια του ΟΦΗ που πιστεύει σε μένα και μου ανοίγει το δρόμο για να ζήσω το όνειρο. Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ τον αδερφό μου, Κωνσταντίνο, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες υπέγραψε κι αυτός το δικό του συμβόλαιο”».

Αξίζει να σημειωθεί ότι αμφότεροι έχουν χριστεί διεθνής με τις μικρότερες ηλικιακά εθνικές ομάδες.

Δείτε φωτογραφίες