ΓΣ Ηρακλής

ΠΟΤ Ηρακλής

«Εμφύλιος» σε Ηρακλή για τα συγχαρητήρια σε… Ολυμπιακό!

11.05.24 | 10:35

Κλίμα διχασμού και «εμφύλιος» στον Ηρακλή, με πόλωση για άλλη μια φορά μεταξύ ΠΑΕ και Ερασιτέχνη.

Μετά την προηγούμενη ανακοίνωση του «κυανόλευκου» ΓΣ κατά του μεγαλομετόχου, Στράτου Ευγενίου, ο Ερασιτέχνης «πιάστηκε» από την ανακοίνωση συγχαρητηρίων για τον… Ολυμπιακό από την ΠΑΕ, με αφορμή την πρόσφατη και μεγάλη ευρωπαϊκή επιτυχία του.

Κάτι που προφανώς δε βρίσκει σύμφωνο τον ΓΣ Ηρακλή, εκδίδοντας ανακοίνωση που διαχωρίζει τη θέση του, χωρίς βέβαια να κατονομάζει ευθέως ούτε την ΠΑΕ, ούτε την ανακοίνωση με τα εύσημα στους Πειραιώτες, με την κίνηση… διαφωνίας να επικροτείται από μεγάλη μερίδα των φίλων του «Γηραιού».

Αρχικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Το Δ.Σ της ΠΑΕ Π.Ο.Τ ΗΡΑΚΛΗΣ συγχαίρει την ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού για την τεράστια πρόκριση που πήρε για τον τελικό του Conference League, αποκλείοντας στον ημιτελικό την σπουδαία ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ, σημειώνοντας μάλιστα δύο εμφατικές νίκες!
Ευχόμαστε στην ομάδα του Ολυμπιακού να κατακτήσει και το τρόπαιο της διοργάνωσης, στη μάχη που θα δώσει κόντρα στην ιταλική Φιορεντίνα, κάτι που θα συνιστά μεγάλη επιτυχία για το Ελληνικό ποδόσφαιρο, που τόσο την έχει ανάγκη για να κάνει άλματα προόδου!
Μακάρι η επιτυχία αυτή και η διάκριση της ομάδας του Πειραιά ν΄ αποτελέσει την απαρχή για νέες νίκες και προκρίσεις κι άλλων ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που θ΄ ακολουθήσουν, κάτι που είναι ευχή όλων των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων».

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

«Ντροπιάζουν και μειώνουν τον Ηρακλή»

Ακολουθεί η τοποθέτηση του ΓΣ Ηρακλής: «Σε μία εποχή που ο ΓΣ Ηρακλής προσπαθεί καθημερινά να “μεγαλώσει” τον Σύλλογο σε όλα τα επίπεδα, δεν μπορούμε να αποδεχτούμε ανακοινώσεις που ντροπιάζουν και κινήσεις που “μειώνουν” τον ΗΡΑΚΛΗ. Προτείνουμε σε όλους τους υπευθύνους να ακολουθήσουν το παράδειγμα του ΓΣ και να αντιληφθούν το μεγαλείο του Συλλόγου που υπηρετούν…».