ΕΠΣ Δράμας, Μηνάς Πτηνόπουλος, Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου Φωτογραφία: Μέγας Πάμα Αγίου Αθανασίου (Facebook)

Τοπικά

ΕΠΣ Δράμας: Η νέα «στέγη» του έμπειρου επιθετικού, Μηνά Πτηνόπουλου

11.06.24 | 08:06

Μεταγραφή από… υψηλά ράφια για τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίου Αθανασίου, που έκανε δικό του και επίσημα τον Μηνά Πτηνόπουλο. Ο έμπειρος Καβαλιώτης εξτρέμ θα ενισχύσει την ομάδα της ΕΠΣ Δράμας, έχοντας πολλές παραστάσεις σε εθνικές κατηγορίες.

Ο 30χρονος winger έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή, Πανσερραϊκό, Καβάλα, με αρκετές ανόδους στο παλμαρέ του, ενώ ακόμα θήτευσε σε Ακροπόταμο, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Εθνικό Ν. Αγιονερίου, Αιολικό, Αμπελόκηπους Δράμας και την τελευταία τριετία στον Βύρωνα Καβάλας.

Υπενθυμίζεται ότι η ερασιτεχνική ομάδα της Δράμας έχει ήδη ανανεώσει με τον προπονητή Γιάννη Ιωαννίδη, ενώ ρόλο τεχνικού διευθυντή ανέλαβε ο Μπάμπης Περπερίδης, παλαίμαχος των Ηρακλή, Πανσερραϊκού, Δόξας Δράμας, Πανθρακικού κ.α.

 

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, γένι, άτομα που κάνουν πολεμικές τέχνες και κείμενο που λέει "ΔΕΞΑΝΔΡΟΣ Ar. ETos Έτοσιδρύσεως ιδρύσεως -1945 ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 복대 ትለማ ΑΘΑ AOANA"

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μέγα Αλέξανδρου για τον Πτηνόπουλο:

«MΗΝΑΣ ΠΤΗΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ο έμπειρος επιθετικός με παραστάσεις απο πρωταθλήματα Β και Γ εθνικής ήρθε να προσθέσει ταχύτητα, εμπειρία και δύναμη στην επιθετική γραμμή της ομάδος!

Πρωταγωνιστής όλα αυτά τα χρονιά στα πρωταθλήματα που έπαιξε, θα δώσει στον ΜΕΓΑ την αύρα του πρωταθλητή!!

Μηνά καλή ποδοσφαιρική χρονιά

ΜΕΓΑΣ ΕΙΣΑΙ!!!».