Μακεδονικός Αγιάσματος, Θεόφιλος Χατζηστάθης, ΕΠΣ Καβάλας Ο Θεόφιλος Χατζηστάθης ανέλαβε τον Μακεδονικό Αγιάσματος-Φωτογραφία: Μακεδονικός Αγιάσματος (Facebook)

Τοπικά

ΕΠΣ Καβάλας: Χατζηστάθη στον πάγκο ο Μακεδονικός Αγιάσματος

16.06.24 | 23:35

Αλλαγή φρουράς στον πάγκο του Μακεδονικού Αγιάσματος. Η ομάδα έκπληξη του περσινού πρωταθλήματος στην πρώτη κατηγορία ΕΠΣ Καβάλας έλυσε τη συνεργασία της με τον Δημήτρη Σιώπη και την τεχνική ηγεσία των «πράσινων» ανέλαβε ο Θεόφιλος Χατζηστάθης.

Ο νέος τεχνικός της ομάδας του Αγιάσματος έχει δουλέψει στη Γ΄ Εθνική με το Νέστο Χρυσούπολης, ενώ ακόμα θήτευσε σε Αχιλλέα Τριανρίας, ΠΑΟΚ, Απόλλωνα Καλαμαριάς και Ηρακλή, είτε σε πρώτες ομάδες είτε σε ακαδημίες είτε ως μέλος επιτελείων.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του Μακεδονικού:

«Εποχή Theofilos Chatzistathis στο Αγίασμα. Καινούρια προσπάθεια, νέα δεδομένα, ίδιος στόχος ενόψει της απαιτητικής σεζόν στην κορυφαία κατηγορία. Ο coach τικάρει όλα τα στοιχεία που απαιτούνται ώστε να κριθεί ιδανικός να υποστηρίξει το όραμα όλων για το πρότζεκτ του Μακεδονικού Αγιάσματος, όντας κάτοχος Uefa A αλλά και Uefa A Elite Youth. Φιλόδοξος προπονητής, θιασώτης του θελκτικού ποδοσφαίρου, εργατικός με ενδιαφέρον βιογραφικό με παρουσίες μεταξύ άλλων σε Αχιλλέα Τριανδρίας, Ηρακλή Θεσσαλονίκης και Απόλλωνα Καλαμαριάς, σε τμήματα υποδομής ΠΑΟΚ και Ξάνθης ενώ ακολούθησε και ένα πέρασμα του από τον πάγκο του Νέστου Χρυσούπολης. Τον καλωσορίζουμε ευχόμενοι να συνδέσει το όνομα του με επιτυχίες της ομάδας».

«Μακεδονικός Αγιάσματος και Δημήτρης Σιώπης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Πολύ δύσκολη στιγμή για όλους η στιγμή του αποχωρισμού. Ο coach έχει συνδέσει το όνομα του με τις πιο λαμπρές σελίδες στην ιστορία του συλλόγου προσφέροντας ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του από κάθε πόστο, τιμώντας όσο ελάχιστοι το έμβλημα του Μακεδονικού. Δίπλα του ονειρευτήκαμε, όταν με αυτόν στο τιμόνι
τέτοιες ημέρες πέρυσι νεοφώτιστοι στην ανώτερη κατηγορία έδωσε όραμα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας και μαζί τους διεκδίκησαν
τον τίτλο μέχρι το τέλος, παρουσιάζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Η πόρτα του Μακεδονικού θα είναι πάντα ανοικτή. Ήταν είναι και θα είναι. Το κέρδισε με το σπαθί του αυτό. Δεν λέμε αντίο αλλά εις το επανιδείν. Στα ίδια μέρη να ξαναβρεθούμε. Καλή συνέχεια coach.
Ένα τεράστιο ευχαριστώ από όλη την Διοίκηση για τις όμορφες στιγμές. Ο ΠΟΛΩΝΟΣ της καρδιάς μας!
Μακεδονικός στα εύκολα, Μακεδονικάρα στα δύσκολα».