ΕΠΣ Καβάλας, Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου, Μπάμπης Χρυσοστομίδης Credits: Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου (Facebook)

Τοπικά

ΕΠΣ Καβάλας: Eπιστροφή Χρυσοστομίδη στον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου

25.06.24 | 08:51

Στη δοκιμασμένη λύση του παλιού γνώριμου Μπάμπη Χρυσοστομίδη στράφηκε ο Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου για τη διαδοχή του Νίκου Καραμπιμπέρη.

Ο έμπειρος τεχνικός οδήγησε πρόσφατα στην άνοδο στη Γ΄ Εθνική τον Ηρακλή Αμμουδιάς, για πρώτη φορά στα χρονικά, αλλά αποχώρησε από τους πρωταθλητές Σερρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «ασπρόμαυρων» της ΕΠΣ Καβάλας:

«Επέστρεψε Σπίτι του !

Σε παλαιότερες δημοσιεύσεις μας έχουμε αναφερθεί στην μεγάλη πορεία του μέσα στο ποδόσφαιρο και στις ένδοξες μέρες του , στο ξεκίνημα του , τότε σαν παίχτης του #ΜΕΓΑ .

Στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας, έχει γραφτεί ανεξίτηλα πως με αυτόν στο τιμόνι ο #ΜΕΓΑΣ κατάφερε αυτό που πολύ λίγες έχουν.
Την άνοδο δηλαδή από την Β’ στην Α’ και από την Α’ στη Γ’ Εθνική εν συνεχεία , συν μία πολύ καλή παρουσία την πρώτη χρονιά στα Εθνικά σαλόνια .

Ο πρωταθλητισμός είναι το αποτέλεσμα , και όχι ο αυτοσκοπός .

Όταν υπάρχει αγάπη γι’ αυτό που κανείς , όταν υπάρχει υγιές και καλό κλίμα , αυτό αντανακλάει παντού . Και στο τέλος δεν γίνεται το αποτέλεσμα μόνο καλό να μην είναι.

Μαζί του , ποτέ δεν θέσαμε όρια , πάμε δυνατά , με πολύ όρεξη , με πολύ δουλειά , με ανανεωμένες εγκαταστάσεις και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο !!!

Babis Xrisostomidis καλώς επέστρεψες με υγεία !!!

Καλή επιτυχία , είμαστε δίπλα σου !

#ΤΟ_ΔΣ
#ΜΕΓΑΣ_ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ_ΟΡΦΑΝΙΟΥ».

Οι ως τώρα κινήσεις: Πέντε προσθήκες, έξι ανανεώσεις

Ως τώρα οι Καβαλιώτες έχουν αποκτήσει τον παλιό γνώριμο μέσο, Μάριο Πέτκο, δυο παίκτες του Ελευθεριακού (ΕΠΣΜ), τον μεσοεπιθετικό Κέβιν Καλουντάση και τον αμυντικό χαφ, Γιάννη Τάσσιο, τον ακραίο μπακ της Δόξας Ασσήρου (επίσης ΕΠΣΜ) Παναγιώτη Τσακιρίδη, ενώ γύρισε στο ρόστερ ο Ανέστης Προβατίδης, από τον ΠΑΟΠ Ν. Αμισού (πρωταθλητές Δράμας).

Παράλληλα, ανανέωσαν οι Κώστας Ράνος, Μιχάλης Σπυρίδης, Κώστας Μηλιάδης, Νίκα Μτσεντλισβίλι, Νίκος Γούναρης, Αντώνης Πετράκης.