ΕΠΣΜ: Τη Δευτέρα η κλήρωση για τα play off και play out της Α1 Φωτογραφία: Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας (Facebook)

Τοπικά

ΕΠΣ Μακεδονίας: Τη Δευτέρα η κλήρωση για τα play off και play out της Α1

03.02.24 | 20:28

Για την ερχόμενη Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου, έχει προγραμματιστεί η κλήρωση για τα play off και play out στην Α1 της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Στις 17:00, στην αίθουσα διαλέξεων «Αλέξανδρος Παπαδόπουλος», στο αθλητικό κέντρο της Ένωσης στη Μίκρα, οι ομάδες θα μάθουν το πρόγραμμά τους και τη σειρά των αγώνων.

Τα μπαράζ τελικής διαβάθμισης ξεκινούν τόσο για άνοδο όσο και για σωτηρία το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Φεβρουαρίου.

Ως γνωστόν, στα play off θα μετέχουν οι πέντε πρώτοι στην κανονική περίοδο στα δυο γκρουπ της Α1, με τη βαθμολογία τους διαιρεμένη δια του δύο.

Στα περιφερειακά μπαράζ πρωταθλητών (με πρώτους από άλλες Ενώσεις), για να διεκδικήσουν άνοδο στη Γ’ Εθνική, θα μπουν οι δυο πρώτοι της τελικής κατάταξης των play off.

Αντίστοιχα, στα play out θα πάρουν μέρος οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 6 ως 10 και στους δύο ομίλους, με τη νέα βαθμολογία τους επίσης να προκύπτει διαιρεμένη δια του δύο.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο (4/2) διεξάγεται η 18η και τελευταία αγωνιστική στην κανονική διάρκεια για τη «μεγάλη» κατηγορία του τοπικού ποδοσφαίρου της Θεσσαλονίκης, όπου θα ξεκαθαρίσουν οι τελευταίες εκκρεμότητες.