ΕΠΣ Πέλλας, Σκύδρα, Σεβαστιανά Credits: Σκύδρα ΝΠΣ (Facebook)

Τοπικά

ΕΠΣ Πέλλας: Ανακοίνωσαν συνένωση Σκύδρα και Σεβαστιανά

10.07.24 | 13:20

Εις… σάρκαν μια οδηγούνται Σκύδρα και Σεβαστιανά, όπως ανακοίνωσαν οι δυο ομάδες, με κοινό ουσιαστικά δελτίο Τύπου (διαφοροποιείται μόνο η σειρά των ονομάτων τους στο ξεκίνημα του καθενός), για μια πιο δυνατή ομάδα στα όρια της ΕΠΣ Πέλλας.

Αναλυτικά η ενημέρωση για την ένωση των δυο συλλόγων:

«Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την ένωση της ομάδας μας, Σκύδρα ΝΠΣ, με τον ΑΣ Σεβαστιανά 2018. Αυτή η κίνηση δεν αποτελεί απλώς μια ενωτική προσπάθεια, αλλά μια στρατηγική απόφαση για την επίτευξη υψηλότερων στόχων και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς μας. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια ισχυρότερη ομάδα, ικανή να πρωταγωνιστεί, με βελτιωμένες υποδομές και καλύτερες συνθήκες προπόνησης για όλους τους αθλητές μας.

Η ένωση των συλλόγων θα μας επιτρέψει να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις υπάρχουσες αθλητικές εγκαταστάσεις, εξασφαλίζοντας γήπεδο προπόνησης και γήπεδο αγώνα. Με τη βελτίωση των γηπέδων και των υποδομών μας μέσω της μειωμένης χρήσης, οι αθλητές θα απολαμβάνουν υψηλότερα πρότυπα προπόνησης και αγωνιστικών συνθηκών, ενισχύοντας την απόδοσή τους και προωθώντας την γενική αθλητική ανάπτυξη της ομάδας.

Επιπλέον, είμαστε περήφανοι να ανακοινώσουμε τη δημιουργία μιας πρότυπης ακαδημίας ποδοσφαίρου. Η ενιαία ακαδημία θα προσφέρει ένα οργανωμένο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανάπτυξης νέων ποδοσφαιριστών, εξασφαλίζοντας καλύτερη εκπαίδευση και περισσότερες ευκαιρίες για τους νέους αθλητές της περιοχής.

Ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη και ανυπομονούμε για το λαμπρό μας μέλλον.

Μαζί, είμαστε πιο δυνατοί.

Α.Ε.Σ».