ΔΣ Ερμιονίδας Φωτογραφία: FC Ermionida

Γ Όμιλος

Ερμιονίδα: ΔΣ απολογισμού της σεζόν στις 18 Μαΐου

11.05.24 | 12:45

Η Ερμιονίδα μετά από μία άσχημη σεζόν, κατέληξε στην 17η θέση του Γ’ ομίλου της Γ’ Εθνικής και την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣ Αργολίδας.

Στις 18 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο των μελών, για να γίνει απολογισμό της σεζόν που φτάνει στο τέλος της, προκειμένου να μπορέσει να επιστρέψει άμεσα από τα τοπικά πρωταθλήματα στην Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ερμιονίδας:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕ Ερμιονίδας ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με το άρθρο 16 (παράγραφος α’) του καταστατικού, καλούνται τα μέλη και

οι φίλοι του συλλόγου σε Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαΐου 2024, ημέρα Σάββατο και ώρα 18:00, στην αίθουσα Τύπου του Δημοτικού γηπέδου Κρανιδίου, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Διοικητικός απολογισμός για την περίοδο 2023-24

2. Οικονομικός απολογισμός για την περίοδο 2023-24

3. Οικονομικός προϋπολογισμός της περιόδου 2024-25

4. Διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη νέου ΔΣ

5. Λοιπές προτάσεις ΔΣ και μελών της ομάδα μας, που αποσκοπούν στην εύρυθμη λειτουργία της ομάδας.

Καλούμε όλα τα μέλη και τους φιλάθλους της ΑΕ Ερμιονίδας να δώσουν το «παρών». Η παρουσία σας είναι απαραίτητη για να διασφαλιστεί η ομαλή πορεία του συλλόγου μας, μετά τον υποβιβασμό του στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣ Αργολίδας και να μπουν οι βάσεις, ώστε να επιστρέψει η αγαπημένη μας ομάδα, εκεί όπου της αξίζει, δίνοντας πάντα έμφαση στον αναπτυξιακό τομέα, στην παραγωγική διαδικασία παικτών και στο κοινωνικό έργο που επιτελεί ως αθλητικός οργανισμός.

Δύναμη της ΑΕ Ερμιονίδας αποτελεί η αγάπη όλων μας για τον σύλλογο που μας έχει προσφέρει στιγμές περηφάνιας από την 1η ημέρα της ιδρύσεως του.

Όλοι μαζί, ενωμένοι, μπορούμε να πετύχουμε πολλά και στο μέλλον, με αγάπη για το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό, δίνοντας ώθηση, ελπίδα και δύναμη στην ομάδα μας και στην περιοχή μας.

Με τιμή το ΔΣ».