Φιορεντίνα / Αρτέμιο Φράνκι Credits: www.acffiorentina.com

UEFA EUROPA CONFERENCE LEAGUE

Φιορεντίνα: Ανοικτό το «Αρτέμιο Φράνκι» για τον τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό

20.05.24 | 17:16

Η Φιορεντίνα έφτασε σε δεύτερο συνεχόμενο τελικό στο Europa Conference League και στις 29 Μαΐου θα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει το τρόπαιο στον τελικό της «OPAP Arena» απέναντι στον Ολυμπιακό.

Οι «βιόλα» ανακοίνωσαν πως θα ανοίξει η έδρα της ομάδας, το «Αρτέμιο Φράνκι» με γενική είσοδο 5 ευρώ, προκειμένου να έχουν την ευκαιρία να βρεθούν εκεί, όσοι φίλαθλοι δεν θα μπορέσουν να έρθουν στην Αθήνα, για να παρακολουθήσουν σε γιγαντοοθόνες τον τελικό του Conference.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Φιορεντίνα:

«Η Φιορεντίνα ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι θα μπορούν να παρακολουθήσουν τον τελικό του UECL Ολυμπιακός – Φιορεντίνα στις 29 Μαΐου στις 21:00 στο Stadio Artemio Franchi. Ο αγώνας θα προβάλλεται σε μεγάλες οθόνες σε όλο το γήπεδο.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια για την Curva Fiesole, τη Maratona και την Tribuna με μόλις 5 ευρώ ανά άτομο. Όλοι οι φίλαθλοι που θα παρευρεθούν στο γήπεδο θα χρειαστούν εισιτήριο, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών όλων των ηλικιών.

Οι πόρτες του σταδίου θα ανοίξουν από τις 19:00 και η κράτηση εισιτηρίων θα ξεκινήσει από τις 15:00 τη Δευτέρα 20 Μαΐου. Οι φίλαθλοι θα μπορούν να αγοράζουν εισιτήρια στην επίσημη σελίδα πώλησης εισιτηρίων της ACF Fiorentina (ACF Fiorentina Biglietti), στο FiorentinaPoint στη Via dei Sette Santi 28r και στο Vivaticket».