Καβάλα, Αστράς, Κυανούς Αστήρ Βάρης, Μαρινάκης, Νέστος Χρυσούπολης, Μούτσα

Γ' Εθνική

Γ΄ Εθνική: Ρεκόρ με 8 σερί clean sheets οι Αστράς (Καβάλα), Μούτσα (Νέστος), Μαρινάκης (Βάρη)

08.05.24 | 22:03

Μια ξεχωριστή επίδοση, σε στατιστικό στοιχείο για τρεις τερματοφύλακες και τα clean sheet των αντίστοιχων ομάδων προκύπτει στη φετινή Γ΄ Εθνική.

Στην κορυφή συναντάμε δυο πορτιέρε του Α΄ ομίλου, τον Λευτέρη Αστρά της Καβάλας και τον Γιώργο Μούτσα του Νέστου Χρυσούπολης. Αμφότεροι κράτησαν το μηδέν σε 8 σερί αγωνιστικές φέτος για τις ομάδες τους, αλλά τις 7 στο γήπεδο και τη μια στα χαρτιά (νίκη με Κεραυνό Αγγελοχωρίου).

Ανάλογη επίδοση, αλλά εκείνος πιο… ατόφια, αφού τα 8 σερί ματς ήρθαν σε 90λεπτα στο γήπεδο, έκανε και ο Γιώργος Μαρινάκης, του Κυανού Αστέρα Βάρης, που τερμάτισε 5ος στον Γ΄ όμιλο.

Ο 30χρονος Σαντορινιός στην καταγωγή γκολκίπερ παίζει 11 χρόνια σερί στην ομάδα της Βάρης, στην οποία έπαιξε και παλιότερα, όπως και σε Άρη Βούλας και Λαμία. Δεύτερος στη λίστα μετά την… ισόπαλη τριάδα είναι ο Ηλίας Καραργύρης του Παναργειακού, πρωταθλητή στον Γ΄ όμιλο, με 7 σερί ανέπαφες εστίες.

Η ιδιαιτερότητα έγκειται στο οτι οι Αστράς και Καραργύρης, δυο από τους πιο… πετυχημένους στην τετράδα, ήταν πέρυσι δίδυμο στην Προοδευτική στη Super League 2.

Δείτε τις σχετικές επιδόσεις των αγώνων από το soccerbase…

Για τον Αστρά..

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Για τον Μούτσα…

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Για τον Μαρινάκη…

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.