Ο Ντραγκόφσκι στον αέρα από τους συμπαίκτες του μετά την πρόκριση Φωτογραφία: Eurokinissi

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

«Γκρίζος καπνός ανάμεσα σε Σπέτσια και Παναθηναϊκό για Ντραγκόφσκι»

16.06.24 | 13:47

Με τον τίτλο: «Γκρίζος καπνός μεταξύ Σπέτσια και Παναθηναϊκού για τον Ντραγκόφσκι», η ιταλική ιστοσελίδα «Città della Spezia» συντηρεί το θέμα της αβεβαιότητας των τελευταίων ημερών για τη μεταγραφή του Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι στο «τριφύλλι».

Αφού αναφέρεται στη ρήτρα των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ που είχαν υπογράψει οι δύο ομάδες πριν το δανεισμό του Πολωνού γκολκίπερ στους «πράσινους» τον περασμένο Ιανουάριο, στη συνέχεια αναφέρει: «Τώρα η ελληνική ομάδα προσφέρει κάτι περισσότερο από τα μισά.»

Και συνεχίζει: «Δεν υπάρχει ακόμα οριστική συμφωνία μεταξύ Σπέτσια και Παναθηναϊκού για τη μεταγραφή του τερματοφύλακα Μπαρτλομέι Ντραγκόφσκι .

Με το “παράθυρο” αποπληρωμής του δανεισμού του να έχει μόλις παρέλθει, το μέλλον του 26χρονου είναι λιγότερο ξεκάθαρο από ό,τι φαινόταν την περασμένη εβδομάδα.

Τότε που συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους έμοιαζε δεδομένη και όλοι ανέμεναν ότι θα μπορούσε να ολοκληρωθεί μέσα σε λίγες ημέρες.»

Η Σπέτσια είχε πληρώσει 2.450.000 ευρώ στη Φιορεντίνα μέχρι το καλοκαίρι του 2023 (το ποσό έχει καταβληθεί σε δύο δόσεις). «Η προσφορά του Παναθηναϊκού αγγίζει τα 2 εκατομμύρια ευρώ, λίγο πάνω από το μισό του ποσού που συμφωνήθηκε τον Ιανουάριο (3,5 εκατομμύρια ευρώ).

Μια συμφωνία που φάνηκε να καρποφορεί, αλλά δεν έχει παρουσιάσει σημαντικές εξελίξεις μέχρι σήμερα» καταλήγει το δημοσίευμα.