ΓΣ Ηρακλής (Facebook)

ΠΟΤ Ηρακλής

ΓΣ Ηρακλής: Πρώτο βήμα με φόντο την κατασκευή ιδιόκτητου γηπέδου

22.01.24 | 16:17

Τη σύσταση πενταμελούς επιτροπής που θα «τρέξει» τις επαφές για την κατασκευή ιδιόκτητου γηπέδου ανακοίνωσε ο Ηρακλής.

Την επιτροπή συνθέτουν εξέχουσες προσωπικότητες του «ημίθεου», όπως οι Κώστας Χαϊτογλου, Νίκος Τζίκας, Μάκης Κυριζίδης (ο νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη-στη φωτο), Μιχάλης Γεράνης και Γιώργος Χαλβατζάκης.

Όπως ανακοίνωσε ο Γυμναστικός Σύλλογος Ηρακλής, η επιτροπή θα επιχειρήσει να συνδράμει καταλυτικά, ώστε να πάρει «σάρκα και οστά» το όραμα για ένα κεφαλαιώδες ζήτημα.

Η ενημέρωση του ΓΣ Ηρακλής αναφέρει:

«To μέγιστο όνειρο γενεών και γενεών Ηρακλειδέων αποτελεί εμβληματική προτεραιότητα για τη νέα Διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου.

Η κατασκευή του ιδιόκτητου, του ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ποδοσφαιρικού γηπέδου, αποτελεί το όνειρο, το οποίο ΠΡΕΠΕΙ και ΜΠΟΡΕΙ να μετασχηματισθεί σε απόλυτη πραγματικότητα, δικαιώνοντας του αγώνες και τις αγνές επιθυμίες όλων αυτών, οι οποίοι έδωσαν τη ψυχή τους μέσα από το ιστορικό διάβα του τεράστιου Συλλόγου μας.

Σε αυτό το πλαίσιο, έχουμε την χαρά να ανακοινώσουμε την σύσταση πενταμελούς επιτροπής από εξέχουσες προσωπικότητες του Συλλόγου, η οποία θα αναλάβει τις επαφές με κορυφαίους πολιτικούς και πολιτειακούς φορείς της χώρας. Τα μέλη της επιτροπής:

1.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ. Επιχειρηματίας – πρώην Πρόεδρος ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
2. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΖΙΚΑΣ. Επιχειρηματίας – πρώην Αντιπρόεδρος ΤΑΚ ΗΡΑΚΛΗΣ
3. ΕΦΡΑΙΜ ΚΥΡΙΖΙΔΗΣ. Δικηγόρος – Πρόεδρος ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
4. ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΕΡΑΝΗΣ. Πρόεδρος ΦΟΔΣΑ – Μέλος ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
5. ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΛΒΑΤΖΑΚΗΣ. Δικηγόρος – πρώην μέλος ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ & πρώην Πρόεδρος ΕΣΑΚΕ

Ως Διοικητικό Συμβούλιο, δεσμευόμαστε στον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ, ότι με γνώμονα την σοβαρότητα και την ειλικρίνεια, θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό, για να αποκτήσει ο Σύλλογος αυτό που δικαιούται εδώ και δεκαετίες: ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟ.

Να σημειωθεί, ότι για το μέγιστο ζήτημα της κατασκευής του γηπέδου μας, ΜΟΝΟ τα προαναφερθέντα μέλη της Επιτροπής διατηρούν το δικαίωμα να μιλούν, εξ ονόματος του Γυμναστικού Συλλόγου ΗΡΑΚΛΗΣ και απολύτως ουδείς άλλος!».