Ρεπόρτερ από το Μεξικό υπογράμμισε ότι η ομάδα δεν θα καταθέσει άλλη προσφορά για τον παίκτη της ΑΕΚ Φωτογραφία: Eurokinissi

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

«Η ΑΕΚ δεν ασχολήθηκε με την προσφορά της Κρουζ Αζούλ για Πινέδα»

11.06.24 | 08:31

Εκτός μεταγραφικής λίστας της Κρουζ Αζούλ βρίσκεται, πλέον, το όνομα του Ορμπελίν Πινέδα, με δημοσιογράφο του μεξικανικού ESPN να σημειώνει ότι η ΑΕΚ δεν ασχολήθηκε με την προσφορά που της έγινε, για τον Μεξικανό άσο.

Αυτή τη φορά, ο Λεόν Λεκάντα, που ασχολείται με το ρεπορτάζ της μεξικανικής ομάδας αναφέρθηκε στο παρασκήνιο της υπόθεσης κι αποκάλυψε τους λόγους που η Κρουζ Αζούλ δεν θα ασχοληθεί άλλο με τον Πινέδα.

«Υπήρξε μεγάλη κουβέντα για τον Ορμπελίν Πινέδα τις τελευταίες μέρες. Την περασμένη Παρασκευή σας είπα ότι η Κρουζ Αζούλ δεν ενδιαφέρεται να τον φέρει πίσω και το είπα για έναν λόγο, που τότε δεν μπορούσα να τον αποκαλύψω, αλλά τώρα είμαι σε θέση να το πω.

Η προσφορά που παρουσίασε η Κρουζ Αζούλ στην ΑΕΚ έγινε αρκετές εβδομάδες πριν και έληξε στις 22 Μαΐου. Ούτε η ελληνική ομάδα, ούτε ο εκπρόσωπος του Πινέδα απάντησαν επίσημα στην Κρουζ Αζούλ για την προσφορά των 4,5 εκατ. δολαρίων, προκειμένου να επιστρέψει στο μεξικανικό ποδόσφαιρο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι η Κρουζ Αζούλ δεν θα καταθέσει νέα πρόταση:

«Η Κρουζ Αζούλ δεν ενδιαφέρεται και δεν πρόκειται να καταθέσει άλλη πρόταση για τον Ορμπελίν Πινέδα, αφού με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αντιλαμβάνεται ότι ο παίκτης δεν ενδιαφέρεται να επιστρέψει στην Κρουζ Αζούλ, επειδή δεν υπήρξε επίσημη απάντηση ούτε από τον ατζέντη του ούτε από την ομάδα, στην οποία αγωνίζεται»