Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

«Η Μπράγκα θα ακούσει τον Ολυμπιακό για Όρτα – Τι ισχύει για την τιμή του»

09.06.24 | 20:34

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για να εντάξει «μόνιμα» στο δυναμικό του τον Αντρέ Όρτα είναι δεδομένο, όπως (δεδομένη) και η οψιόν αγοράς του Πορτογάλου που έχει οριστεί από την Μπράγκα στα 6 εκατομμύρια ευρώ.

Επίσης δεδομένη είναι και η προσπάθεια της ελληνικής ομάδας να μειώσει το ποσό αυτό, για να προχωρήσει άμεσα στη μεταγραφή του παίκτη.

Ο Αντρέ Όρτα αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της απελθούσης σεζόν στους Πειραιώτες με τη μορφή του δανεισμού από την πορτογαλική ομάδα

Όπως αναφέρει η A Bola τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τους «ερυθρόλευκους» να επιδιώκουν να κάνουν δικό τους τον 27χρονο μέσο και την πορτογαλική ομάδα να φαίνεται προς το παρόν αδιάλλακτη σε ότι έχει να κάνει με το ποσό που έχει ορίσει προκειμένου να παραχωρήσει τα δικαιώματά του στους κατόχους του Conference League.

Σύμφωνα με το πορτογαλικό μέσο οι άνθρωποι της Μπράγκα θα περιμένουν πρώτα να ακούσουν τις προτάσεις για τον ποδοσφαιριστή, αλλά με την προϋπόθεση να μην μπουν σε σημαντικά… παζάρια για να κατεβάσουν σημαντικά τις απαιτήσεις τους.

«Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να περιμένει ότι η Μπράγκα δεν θα είναι καθόλου χαλαρή στις διαπραγματεύσεις» αναφέρει η A Bola και συνεχίζει: «Η τιμή που δόθηκε για τη μεταγραφή του Όρτα είναι αυτή που οι ιθύνοντες του συλλόγου θεωρούν δίκαιη και δεν είναι διατεθειμένοι να πέσουν πολύ από το συγκεκριμένο νούμερο.»