Ο Λούκα Μόντριτς με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης Φωτογραφία: Instagram-lukamodric10

Ισπανία

Η πρόταση της Ρεάλ σε Μόντριτς και η αποκάλυψη του ατζέντη του

12.05.24 | 08:43

Ο Λούκα Μόντριτς αποτελεί εδώ και 12 χρόνια, τον απόλυτο ηγέτη στη μεσαία γραμμή της Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας κατακτήσει… τα πάντα με τη «Βασίλισσα της Ευρώπης».

Ο 38χρονος σήμερα Κροάτης γνωρίζει πως το τρέχον συμβόλαιό του, με τη Ρεάλ, ολοκληρώνεται μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, με τον ίδιο να «ζυγίζει» τα δεδομένα, για την καριέρα του.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση των «μερένχες» έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης στον Μόντριτς, με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να δείχνει έτοιμος να ανακοινώσει τις σκέψεις του και τις αποφάσεις του, για την καριέρα του.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε στην πάντα έγκυρη για θέματα, των πρωρταθλητών Ισπανίας, ο μάνατζερ του Κροάτη, Βλάντο Λέμιτς, ο διεθνής Κροάτης αναμένεται να δώσει την οριστική του, απάντηση, στους ανθρώπους της Ρεάλ, μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

«Μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασιστεί τίποτα για το μέλλον του Λούκα στη Ρεάλ αλλά θα είναι ξεκάθαρο την επόμενη εβδομάδα. Η Ρεάλ παραμένει η προτεραιότητα του Μόντριτς, οπότε θα αποφασίσουμε μαζί ποια είναι η καλύτερη λύση», ανέφερε ο Λέμιτς.