Δείτε όσα ανέφερε ο Ισπανός μέσος των «ερυθρολεύκων» Φωτογραφία: Intime

Ολυμπιακός

Ιμπόρα: «Θα αντάλλαζα ένα τρόπαιο που έχω κερδίσει με αυτό του Conference»

08.05.24 | 18:09

Για τη ρεβάνς κόντρα στην Άστον Βίλα, για το σκορ του πρώτου αγώνα αλλά και για τις δυσκολίες που αναμένεται να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός, αναφέρθηκε ο Βιθέντε Ιμπόρα.

Aναλυτικά όσα ανέφερε ο Ιμπόρα

Αν θα αντάλλαζε ένα τρόπαιο για το Conference League: «Ναι φυσικά και ναι. Δεν έχει σημασία το τι έχω κερδίσει. Είναι πολύ σημαντικό για την ιστορία του συλλόγου και θα ήθελα να το γιορτάσω μαζί του»

Για τη σημασία του ματς: «Νομίζω πώς ούτε εμείς ξέρουμε πώς θα παίξει ο αντίπαλος. Ούτε καν πώς θα παίξουμε εμείς. Αύριο θα μάθουμε. Ο αντίπαλος προπονητής θα έχει μελετήσει κάθε λεπτομέρεια. Θα είναι πολύ καλά προετοιμασμένοι. Εχω μάθει πολλά από τον Εμερι αλλά δεν ξεχνάω ότι για να βρεθείς σε έναν τελικό πρέπει να το επιθυμείς. Έχει σημασία εμείς να το θέλουμε περισσότερο και να γιορτάσουμε μαζί με τον κόσμο αυτή τη στιγμή».

Συνέχισε: «Η ομάδα μου πρέπει να χρησιμοποιήσει όλα αυτά τα όπλα. Τη δίψα, την αυτοπεποίθηση, τον κόσμο και όλα αυτά τα στοιχεία».

Επίσης είπε: «Άλλο να παρασυρθείς και άλλο να σκέφτεσαι τον πρώτο αγώνα. Πρέπει να βγεις στο γήπεδο για να βάλεις πρώτος γκολ. Το θέλουμε πολύ. Τη φιλοδοξία που έχουμε για να πάμε στον τελικό. Δεν χρειάζεται να παρασυρθούμε. Είναι σημαντικό να είμαστε το ίδιο καλοί αύριο»

Για τον Έμερι: «Δεν νομίζω πώς η εμψύχωση είναι το βασικό του στοιχείο. Περισσότερο θα κοιτάξει τις λεπτομέρειες και να προβλέψει οτιδήποτε να συμβεί στον αγώνα. Θα εστιάσει στην τακτική. Ελέγχει όλες τις λεπτομέρειες. Και εμείς είμαστε ικανή ομάδα. Εκείνοι θα πρέπει να προσπαθήσουν λίγο παραπάνω από εμάς λόγω του σκορ του πρώτου αγώνα».