Ηρακλής Φωτογραφία: Intime

Superleague 2

Ηρακλής: «Προς το παρόν δεν έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για μεταβίβαση μετοχών»

19.05.24 | 16:53

Παρότι ο Στράτος Ευγενίου τονίζει σε δηλώσεις του ότι υπάρχει προφορική συμφωνία με την πλευρά του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη για την αλλαγή σκυτάλης στα διοικητικά, με δηλώσεις στο LIBERO, ο Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση επισημαίνοντας ότι δεν έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για τη μεταβίβαση των μετοχών.

Παράλληλα, αναφορά γίνεται και στον νυν προπονητή, Σούλη Παπαδόπουλο. «Εννοείται φυσικά ότι ο οποιοσδήποτε μπορεί να προχωρήσει σε συμφωνίες και να προετοιμάζεται» αναφέρει ο «Γηραιός», αντιλαμβανόμενος επομένως ότι οι όποιες επαφές με προπονητές δεν αφορούν τη νυν διοίκηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «κυανόλευκων»:

«Απορία προκαλούν στην ΠΑΕ τα πρόσφατα δημοσιεύματα τα οποία αναφέρονται σε συζητήσεις και συμφωνίες σχετικά με την έλευση νέου προπονητή. Επισημαίνουμε ότι το πρωτάθλημα βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη και η ομάδα μας έχει Προπονητή, τον Σούλη Παπαδόπουλο, ο οποίος μάλιστα ανέλαβε τη θέση σε μία πολύ δύσκολη στιγμή κι έχει καταφέρει να διατηρήσει μέχρι σήμερα το “αήττητο” σε όλη τη διάρκεια των playouts.

Σημαντικό επίσης είναι και το γεγονός ότι προς το παρόν δεν έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για τη μεταβίβαση των μετοχών. Εννοείται φυσικά ότι ο οποιοσδήποτε μπορεί να προχωρήσει σε συμφωνίες και να προετοιμάζεται, θα πρέπει όμως όλοι μας να σεβαστούμε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου».

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.