Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Ιβάν Σαββίδης στην γιορτή του ΠΑΟΚ: «Περήφανος για όσα πετύχατε – Ο ΠΑΟΚ είναι οικογένεια»

20.05.24 | 22:17

Το γλέντι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Superleague από τον ΠΑΟΚ δεν έχει τελειωμό και συνεχίστηκε σε μία ιδιαίτερη εκδήλωση που έλαβε χώρα σήμερα το απόγευμα.

Από αυτή δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο Ιβάν Σαββίδης, που μίλησε μέσω κάμερας και έστειλε το δικό του μήνυμα προς τους ποδοσφαιριστές, ενώ τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη οικογένεια.

«Είμαι περήφανος για εσάς και ό,τι πετύχατε. Θέλω να ευχαριστήσω εσάς, τις γυναίκες σας και τα παιδιά σας. Νομίζω καταλαβαίνετε τι εννοώ. Όταν μιλάω με εσάς ξεχωριστά νιώθω το πόσο πολύ σας στηρίζει η οικογένεια σας», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε μεταξύ άλλων: «Παιδιά είμαι ευγνώμων σε εσάς. Ξέρω πως περάσατε δύσκολα, πως ήταν σκληρή σεζόν και παλέψατε μέχρι τέλους. Αυτό που πετύχατε με τη δουλειά σας, έδωσε χαρά σε εκατομμύρια ανθρώπους. Να είστε χαρούμενοι, να πιστεύετε στον εαυτό σας και στη δουλειά που γίνεται εδώ. Να αγαπάτε τις οικογένειες σας και να ξέρετε πως ο ΠΑΟΚ είναι οικογένεια».

Αναφέρθηκε και στον Μάκη Γκαγκάτση, λέγοντας: «Ο Μάκης έχει γίνει ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιρικούς παράγοντες και ξέρει πως να… παίζει σκάκι πριν από τέτοιους τελικούς. Θέλω εδώ μπροστά σε όλους σας, να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ».

Από την αναφορά του δεν θα μπορούσε να λείπει ο Ραζβάν Λουτσέσκου, με τα λεγόμενα του Ιβάν Σαββίδη να έχουν να κάνου και με την παρουσία του πατέρα του, Μιρτσέα: «Ράζβαν σε ευχαριστώ και θέλω να ευχαριστήσω επίσης τον πατέρα σου, είναι σα φυλαχτό για εμάς και μας φέρνει καλή τύχη. Μακάρι να ζήσει 100 ακόμα χρόνια και να μας φέρει με την τύχη του ακόμα 100 πρωταθλήματα».

Τέλος, έκλεισε με ένα μήνυμα προς τον υιό του, Γιώργο Σαββίδη: «Να είσαι πάντα μαζί τους και κοντά τους».