Ποντένσε και Μεντιλίμπαρ πανηγυρίζουν Φωτογραφία: Eurokinissi

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

«Καυτή» εβδομάδα στον Ολυμπιακό

24.06.24 | 21:12

Σε εβδομάδα εξελίξεων σχετικά με τις ανοιχτές υποθέσεις που υπάρχουν μπαίνει ο Ολυμπιακός. Οι εκκρεμότητες με συμβόλαια που λήγουν και δανεισμούς που ολοκληρώνονται είναι αρκετές και στόχος είναι να αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν τα πράγματα ώστε, όπως είπε και ο Μεντιλίμπαρ, η ομάδα να πάει στην Ολλανδία με το 80-90% του ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Οι Πειραιώτες θα αναχωρήσουν για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους σε 20 μέρες, οπότε μέχρι τότε τα περισσότερα ζητήματα θα έχουν ολοκληρωθεί με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσουν οριστικά οι υποθέσεις των Μασούρα, Γιόβετιτς και Ιμπόρα για να ακολουθήσουν οι πιο σύνθετες περιπτώσεις των Φορτούνη, Ποντένσε, Κάρμο, Όρτα και Ελ Κααμπί.

Παράλληλα, θα παρθούν οριστικές αποφάσεις για τους παίκτες της Κ19 που θα προβιβαστούν στην πρώτη ομάδα, ενώ την ίδια ώρα σε εξέλιξη βρίσκεται η προσπάθεια για ενίσχυση του ρόστερ που είναι άσχετη με τις παραπάνω υποθέσεις. Ο Μάρκο Στάμενιτς έκανε την αρχή και αναμένεται να ακολουθήσουν στόπερ και επιθετικός με τα ονόματα των Λιάνκο και Μιγκέλ Μπόρχα να βρίσκονται στο προσκήνιο.