Καστοριά: «Ματιές» από ψηλά για τον 16χρονο, Βασίλη Σαχινίδη, που ήδη πέτυχε 4 γκολ Φωτογραφία: Kastoria Fc

Β Όμιλος

Καστοριά: «Ματιές» από ψηλά για τον 16χρονο Βασίλη Σαχινίδη

05.02.24 | 14:53

Πόλο έλξης για δυο ομάδες της Super League 2 (από το Νότο) φέρεται να αποτελεί ο Βασίλης Σαχινίδης της Καστοριάς.

Πρόκειται για αυθεντικό ταλέντο του νομού, μαθητή της Β΄ Λυκείου, που «συστήνεται» φέτος σε επίπεδο Γ΄ Εθνικής. Μέσα στον Ιανουάριο ο Σαχινίδης έκλεισε τα 16 του χρόνια, όντας γεννηθείς το 2007.

Ο νεαρός επιθετικός, που παίζει και στην κορυφή αλλά και στα άκρα, έχει πετύχει ήδη 4 γκολ στη φετινή Γ΄ Εθνική με τη δεδομένα βαριά φανέλα των «γουναράδων» και όσοι τον παρακολουθούν στενά κάνουν λόγο για… ακατέργαστο «διαμάντι». Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με μεγάλες προοπτικές εξέλιξης, αν δουλευτεί σωστά και βρεθεί σε περιβάλλον ανάλογης εμπιστοσύνης.

Άλλωστε, συνολικά στα 4 γκρουπ της Γ΄ Εθνικής φέτος δεν είναι πολλοί οι παίκτες της ηλικίας του με τόσο ενεργό ρόλο και αποτελεσματικότητα.

Οι «σειρήνες» ηχούν ήδη για τον Βασίλη Σαχινίδη και είναι αρκετά πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις στην περίπτωσή του. Σκάουτερς και ατζέντηδες παρακολουθούν στενά την περίπτωση του ποδοσφαιριστή, που τους έχει «γυαλίσει» σε πρώτη φάση.

Υπενθυμίζεται οτι ο γηγενής επιθετικός είχε ενταχθεί τον Αύγουστο στην ομάδα της δυτικής Μακεδονίας, που τράβηξε… λαχείο, έχοντας παίξει παλιότερα σε Κρόνο, ακαδημίες ΑΕΚ (25 γκολ τη σεζόν 2021-2022) και ΑΕ Γραμμοχωρίων.