Ηρακλής Φωτογραφία: Intime

ΠΟΤ Ηρακλής

Κατατέθηκαν τα έγγραφα αδειοδότησης από την ΠΑΕ

13.05.24 | 13:28

Τις τελευταίες ενέργειες για την κατάθεση εγγράφων για την αδειοδότηση της ΠΑΕ για την επόμενη περίοδο διευθέτησαν τα στελέχη του Ηρακλή.

Ο «Γηραιός» ολοκλήρωσε τη διαδικασία προς την ΕΠΟ και αναμένουν ενημέρωση για το αν χρειάζεται κάτι συμπληρωματικά.

Βεβαίως, αυτό δε σημαίνει ότι θα υπάρξει άμεσα ανακοίνωση των αποφάσεων για τις αδειοδοτήσεις, αφού χρονικά θα προηγηθούν αυτές για ομάδες της Stoiximan Super League, ενδεχομένως ως το τέλος του μήνα.

Ως τα μέσα Ιουνίου ενδέχεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο και για τις ομάδες της Super League 2.

Ως τότε, οι «κυανόλευκοι» έχουν επικεντρωθεί αφενός στις διοικητικές εξελίξεις και αφετέρου στο θετικό φινάλε αγωνιστικά.

Ως γνωστόν, ο στόχος που χάραξε ο Σούλης Παπαδόπουλος είναι η πρωτιά στα playouts του Βορρά, με δυο νίκες στα ματς με ΠΑΟΚ Β (την Τρίτη 14/5) και τον Καμπανιακό (στο φινάλε στις 22/5).

Την επόμενη μέρα της λήξης του πρωταθλήματος είναι το πιθανότερο να πέσει και η αγωνιστική αυλαία για φέτος, ως προς τις υποχρεώσεις στο γήπεδο και τις προπονήσεις.

Βεβαίως, τα θέματα σχεδιασμού σε ρόστερ και τεχνικό τιμ δείχνουν σε πρώτη φάση «παγωμένα», όχι μόνο λόγω αδειοδότησης, αλλά και μέχρι να τελεσιδικήσει τι μέλλει γενέσθαι στο διοικητικό καθεστώς (ανάλογα θα προκύψουν και οι ξεκάθαρες στοχεύσεις).