Φωτογραφία: Intime

Ποδόσφαιρο Γυναικών

Κατερίνα Λάγιου στο monobala.gr: «Έμφαση στο πρωτάθλημα – Με τη Β’ ομάδα στο Κύπελλο»

13.03.24 | 08:44

Η αρχηγός της Ολυμπιάδας Υμηττού, Κατερίνα Λάγιου, σε δηλώσεις της στο monobala.gr αναφέρθηκε στο φετινό στόχο της ομάδας που δεν είναι άλλος από την καλή εικόνα στο πρωτάθλημα, ενώ τόνισε ότι στο Κύπελλο Ελλάδας θα αγωνιστεί η δεύτερη ομάδα.

Επιπλέον πρόσθεσε ότι το γεγονός ότι επέστρεψε ο θεσμός του Κυπέλλου Ελλάδας αποδεικνύει τα βήματα που γίνονται προκειμένου να αναβαθμιστεί ο χώρος του ποδοσφαίρου γυναικών.

Οι παίκτριες της Ολυμπιάδας σε κάθε αγώνα προσπαθούν να δώσουν το καλύτερο τους εαυτό και καθώς βρίσκονται στη 12η θέση της βαθμολογίας, «μάχονται» διαρκώς με στόχο τα θετικά αποτελέσματα και την παραμονή στην Α’ Κατηγορία.

Κατερίνα Λάγιου: «Μας ενδιαφέρει το πρωτάθλημα  – Στο Κύπελλο θα κατεβάσουμε τη δεύτερη ομάδα»

«Στο κύπελλο θα κατεβάσουμε τη δεύτερη ομάδα της Ολυμπιάδος. Είναι πολύ σημαντικό που μετά από πέντε χρόνια υφίσταται ξανά ο θεσμός. Το γεγονός αυτό δείχνει κάποια βήματα αναβάθμισης στο χώρο του ποδοσφαίρου γυναικών.

Αυτό που ενδιαφέρει κατά κύριο λόγο την πρώτη ομάδα της Ολυμπιάδος είναι το πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα η καλύτερη δυνατή πορεία που μπορεί να έχει είναι εξίσου σημαντική».