Δημήτρης Κολοβέτσιος Καϊσερίσπορ Φωτογραφία: Facebook-Dimitris Kolovetsios

Διεθνή

Κεραυνός χτύπησε το αεροπλάνο της Καϊσερίσπορ του Κολοβέτσιου

12.05.24 | 09:17

Μια μικρή περιπέτεια πέρασε η Καϊσερίσπορ στο αεροπορικό της ταξίδι προς Κωνσταντινούπολη το Σάββατο 11/5, ενόψει του αγώνα με την Φενέρμπαχτσε.

Το αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή της ομάδας του Δημήτρη Κολοβέτσιου, χτυπήθηκε από κεραυνό δύο φορές και ο πιλότος αναγκάστηκε να προβεί σε αναγκαστική προσγείωση.

Πάντως πέρα από αυτήν τη μικρή ταλαιπωρία δεν προκλήθηκε κάποιο άλλο ζήτημα, δεδομένου κιόλας της προσεκτικής αντικεραυνικής προστασίας που έχουν τα περισσότερα από τα αεροσκάφη.

«Το αεροπλάνο της Καϊσερίσπορ, που θα παίξει με την ομάδα της Φενέρμπαχτσε την Κυριακή εκτός έδρας, χτυπήθηκε από κεραυνό δύο φορές κατά την πτήση της για την Κωνσταντινούπολη. Συνεχίζονται οι διαδικασίες δοκιμών στο αεροπλάνο που επέστρεφε στο αεροδρόμιο Ερκιλέτ.

Οι παίκτες μας είναι σε καλή κατάσταση και η ομάδα μας περιμένει στο αεροδρόμιο για να επαναπρογραμματιστεί η πτήση», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της τουρκικής ομάδας.

Η πτήση συνεχίστηκε δύο ώρες αργότερα και προσγειώθηκε αργά το βράδυ με ασφάλεια. «Οι περισσότεροι παίκτες δεν ήθελαν να ανέβουν ξανά στο αεροπλάνο, αλλά το έκαναν και ευτυχώς όλοι είμαστε καλά», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Καϊσερίσπορ αποκαλύπτοντας τον τρόμο που είχαν οι ποδοσφαιριστές.