ΚΗΦΙΣΙΑ Φωτογραφία: Intime

Κηφισιά

Κηφισιά: «Θα μεγαλώσουμε κι άλλο και θα επιστρέψουμε δριμύτεροι»

14.05.24 | 17:37

Η Κηφισιά εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας έκανε τον απολογισμό της παρθενικής της εμφάνισης στην Stoiximan Super League.

Ο σύλλογος των βορείων προαστίων ευχαρίστησε όσους βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας, ενώ παράλληλα έστειλε μήνυμα ότι θα επιστρέψει δριμύτερη κι ένας νέος κύκλος ανοίγει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κηφισιάς

«Με την αγωνιστική περίοδο να έχει ολοκληρωθεί και την τιτάνια προσπάθεια που έγινε να φτάνει στο τέλος της για φέτος, ως ΠΑΕ Κηφισιά θα θέλαμε, πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσουμε θερμά τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο πλευρό μας στη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου, η οποία είχε ιστορικό χαρακτήρα για τον σύλλογο.

Αντίστοιχα, να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες σε όσους βρέθηκαν κοντά μας, όπως επίσης στον Δήμο Καισαριανής για την άψογη συνεργασία και την υπέροχη φιλοξενία που μας παρείχε.

Παρά τον υποβιβασμό, υπάρχουν κάποια πράγματα που αποτελούν αντικειμενική αλήθεια και ουδείς μπορεί να αναιρέσει.

Οι σπουδαίες εμφανίσεις, η τεράστια προσπάθεια σε κάθε παιχνίδι και τα θετικά αποτελέσματα με μερικούς από τους πλέον ιστορικούς συλλόγους της χώρας, όπως ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ, μπορεί να μην αποδείχθηκαν αρκετά, πλην όμως καταδεικνύουν πως η Κηφισιά απέκτησε σταδιακά αυξανόμενη δυναμική στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η στοχευμένη προσπάθεια των τελευταίων ετών άλλωστε είχε ως αποτέλεσμα την αγωνιστική εκτόξευση σε επίπεδα που ουδείς είχε φανταστεί, με αποκορύφωμα την παρθενική παρουσία στη Stoiximan Super League τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες και τις αντιξοότητες που υπήρξαν, η Κηφισιά παρουσίασε στο γήπεδο τις αρχές και τις αξίες που τη χαρακτηρίζουν και τη διέπουν, από καταβολής της. Κι αυτό αποτελεί το μείζον θέμα για όλους όσοι αποτελούν κομμάτι της.

Ο στόχος της παραμονής στη Stoiximan Super League δεν επετεύχθη, τούτο όμως δεν αναιρεί ούτε μειώνει στο ελάχιστο τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε απ’ όλα τα μέλη της ομάδας.

Ο υποβιβασμός είναι ένα γεγονός που μας πληγώνει, αλλά δεν μας σκοτώνει!

Η παρούσα διοίκηση έχει αποδείξει πως δεν το βάζει κάτω, ακόμη κι όταν οι συνθήκες μπορεί -για άλλους- να μη φαντάζουν ευνοϊκές. Γι αυτό, θα συνεχίσει να προσπαθεί με κάθε τρόπο και να παλεύει ώστε η Κηφισιά να συνεχίσει να αναπτύσσεται, να προοδεύει και να μεγαλώνει σε όλα τα επίπεδα.

Με δεδομένη μάλιστα την επιστροφή της ομάδας στη φυσική της έδρα, το Δημοτικό Στάδιο “Ιωάννης Ζηρίνης”, προσδοκούμε στη συνεργασία και την στήριξη απ’ όλους τους τοπικούς -αθλητικούς και μη- φορείς με απώτερο όραμά μας ,το ποδόσφαιρο στο Δήμο μας να γίνει ένα και να ενώσει υπό την σκέπη του, όλους τους φίλους του αθλητισμού.
Πολλοί μπορεί να έχουν την (ψευδ)αίσθηση πως η Κηφισιά τελείωσε εξαιτίας του υποβιβασμού.

Ενημερώνουμε τους πάντες λοιπόν πως αυτό δεν αποτελεί επιλογή για όλους εμάς στον σύλλογο. Το αντίθετο. Η Κηφισιά θα μεγαλώσει κι άλλο και θα επιστρέψει δριμύτερη.
Ο κύκλος που κάποιοι θεωρούν πως έκλεισε με την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν, στην πραγματικότητα τώρα ανοίγει…»