Φωτογραφία: Intime

ΕΠΟ

Κωνσταντινέας: «Έκρυβα την οικογένειά μου γιατί φοβόμουν»

25.01.24 | 10:53

Όπως ενημέρωσε χθες (24/1) η ΕΠΟ η σύντροφος του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ Σταύρου Μάνταλου δέχτηκε επίθεση από αγνώστους.

Ο πρώην διαιτητής, Πέτρος Κωνσταντινέας με αφορμή το περιστατικό αυτό μίλησε για τα φαινόμενα βίας που επικρατούν στη χώρα μας, ενώ μεταξύ άλλων στάθηκε και στην επίθεση που είχε δεχτεί στο παρελθόν.

Αναλυτικά όσα είπε σε ραδιοφωνικό σταθμό

«Όταν ακούμε τέτοια φαινόμενα, είναι κάτι το τραγικό. Αυτή είναι η σήψη που έχει φτάσει η κοινωνία μας, με αυτά που βλέπουμε. Θα σου εκμυστηρευτώ κάτι, με όλη την ειλικρίνεια που με διακατέχει και δεν το έχω ξαναπεί.

Εμένα δεν ήταν απλά μια μπόμπα. Είναι αυτό που περνάς ψυχικά, το τι πέρασε η οικογένειά μου, το πως έκρυβα στην αρχή την οικογένειά μου γιατί φοβόμουν και εγώ για να μην γίνει κάτι αλλά και το πως επηρέασε την οικογένειά μου αυτό.

Τα παιδιά μου δεν θέλανε να πάνε μαζί μου, όχι γιατί φοβόντουσαν αλλά γιατί δεν θέλανε να ξέρουν ότι είναι τα παιδιά του Κωνσταντινέα.Υπάρχει πολύ μεγάλο μπούλινγκ και μια βία που μαστίζει, το βλέπουμε και στα σχολεία.

Αυτό είναι που συμβαίνει καθημερινά. Το ένα πλήγμα είναι υλικό, τα ψυχικά τραύματα είναι πολύ μεγαλύτερα και δεν μπορούν να καθοριστούν, το τι περνάνε οι οικογένειες αυτών των ανθρώπων. Αυτό το γεγονός αν έχει συμβεί, θα πρέπει η ελληνική πολιτεία θα πρέπει να κάνει πράγματα στη πράξη.

Γιατί βλέπουμε ότι έχουμε πάνω από 40 επιθέσεις διαιτητών και δεν έχει γίνει τίποτα. Ακόμα και αυτούς που τους βρήκανε, βγήκανε έξω στο εξωτερικό. Δεν μπορεί αυτό να γίνεται κάθε Κυριακή».