Φωτογραφία: Intime

Βόλος ΝΠΣ

Κόντης: «Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον»

11.05.24 | 22:31

Ο Βόλος ολοκλήρωσε την σεζόν με ισοπαλία στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα και ο Χρήστος Κόντης αναφέρθηκε στο μέλλον του στον πάγκο του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Κάναμε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια στα Play Out, ήταν ένας μαραθώνιος επτά αγώνων και στο τέλος πήγαν όλα καλά. Καταφέραμε και δείξαμε στοιχεία που πρέπει να τα κρατήσουμε και μελλοντικά, σήμερα ήταν ένα ματς χωρίς μεγάλη ένταση λόγω απουσίας βαθμολογικού ενδιαφέροντος, το αρνητικό είναι ότι δεν δημιουργήσαμε πολλές φάσεις αλλά το θετικό είναι ότι αρνηθήκαμε να χάσουμε και πήραμε την ισοπαλία.

Η ομάδα πρέπει να κρατήσει το ποδοσφαιρικό θράσος που έδειξε στο φινάλε της σεζόν, να είμαστε επιθετικοί. Βάλαμε αρκετά γκολ στα Play Out, σήμερα όχι τόσο σε αυτό το κομμάτι, μπήκαν και κάποια παιδιά χωρίς ρυθμό, αλλά σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος απ’ όλη την προσπάθεια. Δεν ξέρω τι θα γίνει ακόμη στο μέλλον, η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες. Πέρασα ένα υπέροχο τρίμηνο στο Βόλο, δέθηκα με την ομάδα πολύ και θέλησα να δώσω το κάτι παραπάνω για να αλλάξει η κατάσταση και νομίζω ότι το καταφέραμε».