Μαρκ Κουκουρέγια - Σανέ Φωτογραφία; Intime

Euro 2024

Κουκουρέγια: «Η μπάλα χτύπησε στο χέρι μου αλλά…» (video)

07.07.24 | 23:22

Ο Μαρκ Κουκουρέγια είναι ένα από τα πρόσωπα των τελεταίων ημερών στο Euro 2024, καθώς πέρα από τις εξαιρετικές παρουσίες που πραγματοποιεί με τη φανέλα της Ισπανίας, ήρθε στο επίκεντρο και για μία επίμαχη φάση στον προημιτελικό με τη Γερμανία, που η μπάλα χτύπησε το χέρι του εντός περιοχής και τα «πάντσερ» διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι.

Ο διαιτητής εντέλει δεν υπέδειξε κάποια παράβαση και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά.

Ο 26χρονος Ισπανός αμυντικός μίλησε για την φάση των ημερών στο Euro και ανέφερε πως όντως η μπάλα χρύπησε το χέρι του, λέγοντας: «Η μπάλα χτύπησε στο χέρι μου, αλλά ο διαιτητής είπε κατευθείαν “όχι, όχι, όχι” και αυτό με έκανε να νιώσω καλύτερα. Αν οι ειδικοί της διαιτητής λένε ότι δεν είναι χέρι, τότε δεν είναι».

Συνέχισε τονίζοντας: «Δεν ανακατεύομαι, σέβομαι τις αποφάσεις. Κατανοώ τις αμφιβολίες. Μπορούμε να παραπονεθούμε ότι θα μπορούσε να είχε αποβληθεί ο Κρόος».

Για την πορεία της Ισπανίας ως τα ημιτελικά ανέφερε: «Έχουμε φτιάξει πολύ καλή ομάδα. Είναι μίγμα νέων ποδοσφαιριστών, με έμπειρους. Ο δεσμός μας είναι ιδιαίτερος. Το να είμαστε αουτσάιντερ πριν την έναρξη του Euro μας βοήθησε. Ήξερα ότι έχουμε εξαιρετική ομάδα».

Δείτε ξανά τη φάση που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από τους Γερμανούς