Τοπικά

Κυπελλούχος Ηρακλείου ο Αλμυρός Γαζίου

12.05.24 | 21:52

Την κατάκτηση του Κυπέλλου Ηρακλείου πανηγυρίζει ο Αλμυρός Γαζίου, που υπέταξε με 2-0 στον τελικό στο Αρκαλοχώρι τον Ατσαλένιο. Η ομάδα του Μανώλη Σουτζή κατέκτησε τον δεύτερο σχετικό τίτλο σε μια τριετία, χάρη στα γκολ των Αγαπάκη (45΄ με κεφαλιά) και Πιερτζιακόμι (67΄ με πλασέ). Ανήμερα μάλιστα της γιορτής του προέδρου του, Θωμά Γαβαλά.

Έτσι, ήταν το επιστέγασμα της καλής πορείας για την ομάδα του Γαζίου, που τερμάτισε 3η στον Δ΄ όμιλο της Γ΄ Εθνικής, στον οποίο μετείχε και ο ΠΟΑ, τερματίζοντας 7ος, με τους «πράσινους» του Κώστα Φραντζέσκου να φτάνουν άνετα στη σωτηρία.

Αλμυρός Γαζίου-Ατσαλένιος 2-0

Αλμυρός Γαζίου (Μανόλης Σουτζής): Χανιωτάκης, Αγαπάκης, Παπαδομιχελάκης, Βουιδάσκης, Γιαλούσης, Πιερτζιακόμι, Κέρι, Κοντογιάννης, Ενγκουέμ, Σουρνάκης, Πακιουφάκης. Έπαιξαν και οι Τζαγκαράκης, Κουτάντος, Ρέγιες, Πατηνιώτης και Τσαγκαράκης.

Ατσαλένιος (Κώστας Φραντζέσκος): Καβουσάκης, Ζέλιος, Λουμπάκης, Δαμιανάκης, Χατζηανδρέου, Παχής, Κερμενίδης, Νύκταρης, Βοργιάς, Χαρίτος, Αργκιλέσι. Έπαιξαν και οι Γιακουμάκης, Μέμος, Ψαρράς και Νάτος.