Λυσάνδρου στους παίκτες του ΟΦΗ: «Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι» Φωτογραφία: Intime

ΟΦΗ

Λυσάνδρου στους παίκτες του ΟΦΗ: «Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι»

01.02.24 | 11:46

Ο ΟΦΗ δεν τα κατάφερε κόντρα στον Παναιτωλικό και με δεύτερη ήττα από την ομάδα του Αγρινίου αποκλείστηκε από τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας, Μηνάς Λυσάνδρου μετά το τέλος του αγώνα μπήκε στα αποδυτήρια των Κρητικών και θέλησε με ομιλία του να ανυψώσει το ηθικό των παικτών.

Αναλυτικά όσα τους είπε

«Είμαστε όλοι στεναχωρημένοι και απογοητευμένοι για τον αποκλεισμό αλλά κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν προσπαθήσατε.

Όσο σκληρό και δύσκολο κι αν είναι, από αυτή τη στιγμή έχουμε δύο επιλογές. Η μία να μαζέψουμε τη δύναμή μας, να καθαρίσουμε το μυαλό και τη ψυχή μας και να συνεχίσουμε με αυτοπεποίθηση κοιτώντας μπροστά κι η άλλη να μείνουμε κολλημένοι στο παρελθόν, να μείνουμε στον αποκλεισμό και στην χρονιά που δεν εξελίχθηκε όπως την περιμέναμε όλοι.

Παλέψατε σήμερα, προσπαθήσατε, όμως στο ποδόσφαιρο και ειδικά σε ένα αγώνα κυπέλλου, στο τέλος της ημέρας το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Κι αυτό δεν ήταν καλό.
Μην ξεχνάτε όμως ότι μόλις τελείωσε ο Ιανουάριος. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Σε δύσκολες στιγμές σαν αυτές αποδεικνύεται το ειδικό βάρος και το πόσο δεμένη ομάδα είμαστε.

Δεν λέω ότι είναι όλα καλά γιατί δεν είναι και σίγουρα είμαστε όλοι θυμωμένοι και απογοητευμένοι. Όμως πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να περάσουμε γρήγορα και δυνατοί στην επόμενη μέρα.

Μην κοιτάμε πίσω. Κοιτάμε μπροστά και αρχής γενομένης από την Κυριακή πάμε να κλείσουμε τη σεζόν με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Αν πραγματικά είμαστε οικογένεια, τώρα είναι η στιγμή να το αποδείξουμε».