ΙΝΤΙΜΕ

Άρης

Μάντζιος: «Σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν το διεκδικήσαμε»

21.01.24 | 23:44

Την άποψη ότι ο Αρης έκανε ένα «κακό παιχνίδι» εξέφρασε ο Ακης Μάντζιος μετά την ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό με 2-1.

Οσον αφορά στην πιθανή ενίσχυση της ομάδας του τόνισε: «Περιμένουμε παίκτες».

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής των «κίτρινων» αρχικά είπε: «Κάναμε κακό παιχνίδι. Φάνηκε ότι είμαστε κουρασμένοι, μας έλειπε ενέργεια με αποτέλεσμα να μην έχουμε καθαρό μυαλό και να κάνουμε λάθη. Σε κανένα σημείο παιχνιδιού δεν το διεκδικήσαμε», είπε και ρωτήθηκε για τη φάση του πέναλτι. «Δεν θέλω να μιλήσω για τη διαιτησία αλλά δεν υπάρχει πέναλτι. Δεχθήκαμε ένα εύκολο γκολ και μετά από τέσσερα λεπτά έγινε το 0-2 κάνοντας το παιχνίδι ακόμη δυσκολότερο για μας. Το πρόβλημα όμως είχε να κάνει κυρίως με τη δική μας παρουσία».

«Δεν διεκδικήσαμε ποτέ τη νίκη»

Για τον λόγο της κακής απόδοσης κι αν υπήρχε ψυχολογικό άδειασμα ανέφερε:«Ναι, θεωρώ ότι υπήρχε και φάνηκε από το γεγονός ότι είχαμε παιδιά δίχως ενέργεια πράγμα το οποίο μας δυσκόλεψε στο να επιστρέψουμε στο παιχνίδι. Είχαμε να διαχειριστούμε προβλήματα σαν αυτό του Κουέστα ενώ ο Τζούρασεκ ανέβασε πυρετό. Είχαμε κι άλλα προβλήματα όπως αυτό του Μορόν αλλά έπρεπε κάποιοι να παίξουν και στην πορεία του αγώνα να κάνουμε διαχείριση. Είχαμε σχεδιάσει τον χρόνο που θα έπαιζε ο καθένας, θέλαμε να μοιράσουμε τον χρόνο».

Για τον Μάνου Γκαρθία αλλά και στην ανάγκη αντίδρασης από την ομάδα μίλησε. «Προφανώς η απόδοση του Μάνου είναι το θετικό στοιχείο του αγώνα. Επανέρχεται, είναι κάτι που έχουμε προγραμματίσει δίνοντάς του συγκεκριμένο χρόνο στα παιχνίδια και ξέρουμε ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι θα γίνεται καλύτερος. Από εκεί και πέρα, οι αγώνες είναι διαδοχικοί προφανώς δεν θα πρέπει να κοιτάμε πίσω. Τώρα έχουμε παιχνίδι για το Κύπελλο. Από την αρχή της χρονιάς έχουμε παίξει πέντε απαιτητικά παιχνίδια κι αν όλα πάνε καλά μέσα στο επόμενο διάστημα θα έχουμε άλλα έξι. Δεν είναι εύκολο να παίζεις ανά τρεις μέρες. Πρέπει να προχωρήσουμε σε διαχείριση υλικού για να έχουμε και την απαραίτητη φρεσκάδα».