Φωτογραφία: Eurokinissi

Άρης

Μάντζιος: «Θέλουμε το Κύπελλο – Το ζητούν όλοι τόσα χρόνια»

15.05.24 | 21:12

Για τον μεγάλο στόχο του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson μίλησε ο Ακης Μάντζιος μετά τη νίκη του Αρη 4-2 κόντρα στην Λαμία.

Ο τεχνικός του Αρη τόνισε μεταξύ άλλων ότι: «Θέλουμε το Κύπελλο».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είχαμε συγκεκριμένο πλάνο για να δώσουμε χρόνο σε κάποιους ποδοσφαιριστές. Η παρουσία μας στο πρώτο ημίχρονο χάλασε ό,τι σχεδιασμό είχαμε. Ένα πρώτο ημίχρονο που κάναμε αβίαστα λάθη και ήμασταν πάρα πολύ κακοί. Κλείσαμε με μια νίκη που ήταν το ζητούμενο. Δυστυχώς χάλασε ο σχεδιασμός σε ό,τι αφορά την επιβάρυνση κάποιων ποδοσφαιριστών. Πάντα προέχει το παιχνίδι που παίζεις και η νίκη σε κάθε παιχνίδι που παίζει ο Άρης».

Για το τι ειπώθηκε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο: «Είπαμε πράγματα που πρέπει να αλλάξουμε. Δεν λέγονται, αλλά νομίζω ότι η εικόνα μας δεν άρεσε σε κανέναν και περισσότερο σε εμάς τους ίδιους. Δεν αξίζαμε να έχουμε τέτοια εικόνα, αντιδράσαμε, βρήκαμε τα γκολ και κερδίσαμε. Η παρουσία μας στο Β’ ημίχρονο ήταν σαφώς καλύτερη».

Για το παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ: «Είμαστε μια μεγάλη ομάδα, ανεξάρτητα από το αν κερδίσουμε, οφείλουμε να έχουμε μια σοβαρή και καλή παρουσία. Είναι παραδοσιακό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, το ντέρμπι της πόλης, ανεξαρτήτως αν θα είναι σε Βικελίδης ή Τούμπα. Μόνος στόχος και των δύο ομάδων να κερδίζουν σε αυτά τα παιχνίδια. Ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, αν θα κρίνουμε το πρωτάθλημα, είναι το τελευταίο που μας απασχολεί. Εμείς θα ξεκουραστούμε και θα δούμε».

Για τον τελικό και το ντέρμπι που προηγείται: «Δεν είναι ό,τι καλύτερο να παίζεις ένα ντέρμπι το οποίο παραδοσιακά θες να κερδίσεις. Είναι ένα παιχνίδι που πάντα και οι δύο θέλουν τη νίκη. Θα υπάρχει και ένταση και μεγάλος βαθμός δυσκολίας για τις δύο ομάδες. Μετά από 5 ημέρες έχεις και έναν στόχο, για τον οποίο ζούμε πάρα πολλά χρόνια. Τον ζητάνε όλοι τόσα χρόνια. Θέλουμε το Κύπελλο. Δεν είναι και ότι καλύτερο πριν από τον τελικό να έχεις το ντέρμπι της πόλης».