Εθνική Ομάδα

Με απόλυτη επιτυχία η σειρά δράσεων Legends 2004 Youth Cup Attica Edition by efood

19.06.24 | 16:30

Μετά από έναν χρόνο απουσίας και τρία χρόνια από την τελευταία παρουσία του στις ποδοσφαιρικές γειτονιές της Αττικής, το Legends 2004 Youth Cup επέστρεψε δυναμικά,
με δύο δράσεις σε Άνοιξη και Γλυφάδα, σε συνεργασία με το efood.

Η αρχή για το LEGENDS 2004 YOUTH CUP Attica Edition powered by efood έγινε το Σάββατο 20 Απριλίου στο Δημοτικό Γήπεδο “Γεώργιος Κυριάκης” στην Άνοιξη, και η συνέχεια δόθηκε το Σάββατο 25 Μαΐου στο Πρώτο Δημοτικό Γήπεδο Γλυφάδας.

Στις δύο δράσεις συμμετείχαν, με τις ομάδες Κ11, οι ακαδημίες Παθιακάκης, ΑΕ Κηφισιάς, Δόξα Άνοιξης, Πανερυθραϊκός, ΑΟ Άνοιξης, ΑΣ Νίκη Δροσιάς, Falcons Football Academy, ΑΟ Διονύσου, ΑΟ Γλυφάδας, ΓΣ Ηλιούπολης, ΑΟ Βουλιαγμένης, Νίκη Αλίμου, ΑΕ Τερψιθέας, ΠΑΣ Αθηνών, Αστέρας Γλυφάδας και Ποσειδών Γλυφάδας. Το πρόγραμμα περιλάμβανε και special events Γυναικείου Ποδοσφαίρου, με τη συμμετοχή των ομάδων Π.Α.Σ. Αθηνών, Black Cats, Α.Ο. Βριλησσίων και Οδυσσέας Μοσχάτου.

Πάνω από 400 αγόρια και κορίτσια συμμετείχαν συνολικά στις δραστηριότητες που σχεδιάστηκαν ειδικά από τους Πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 και υλοποιήθηκαν σε συνεργασία με τους προπονητές των Ακαδημιών, έζησαν στιγμές και αποκόμισαν εμπειρίες που θα τα συνοδεύουν σε όλη τους τη ζωή!

Εκτός του προπονητικού και παιδαγωγικού μέρους, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους Πρωταθλητές Ευρώπης του 2004, να συζητήσουν μαζί τους για το μεγάλο ορόσημο του 2004, να πάρουν αυτόγραφα και να παίξουν μαζί τους ποδόσφαιρο.

Το Legends 2004 Youth Cup αποτελεί ουσιώδες μέρος της αποστολής μας, αντικατοπτρίζοντας πλήρως τη φιλοσοφία και τους στόχους μας, και διεξήχθη στο πλαίσιο των εορταστικών δράσεων της ΑΜΚΕ Champions For Life για την επέτειο των 20 ετών από την κατάκτηση του EURO 2004, με την ευγενική χορηγία του efood.

Πρόκειται για το πρώτο και μοναδικό ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Mentoring για αγόρια & κορίτσια Ακαδημιών Ποδοσφαίρου ηλικίας Κ11, το οποίο σχεδιάζεται και υλοποιείται αποκλειστικά από την ΑΜΚΕ Champions For Life, ήδη από το 2019.

Το efood κάνοντας πράξη το “we care/νοιαζόμαστε”, στηρίζει μέσω του προγράμματος “The Unstoppables” αθλητικές ακαδημίες παιδιών για να βρίσκεται κοντά τους, στη διαμόρφωση των πρώτων ονείρων τους για τον αθλητισμό.

Το LEGENDS 2004 YOUTH CUP Attica Edition powered by efood αποτελεί μία ακόμα αφορμή για την εταιρεία να στηρίξει τα παιδιά που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον αθλητισμό και να τους δώσει την ευκαιρία να γίνουν «ασταμάτητα».