Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, Γιώργος Ντάμτσιος Credits: Μεγας Αλεξανδρος Αγιας Μαρινας (Facebook)

Γ' Εθνική

Μέγας Αλ. Αγίας Μαρίνας: Με Ντάμτσιο στον πάγκο – Ανανέωσε ο Ράδης

16.06.24 | 23:15

 

Την έναρξη συνεργασίας με τον Γιώργο Ντάμτσιο για την τεχνική ηγεσία ανακοίνωσε ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, που φιλοδοξεί να κάνει επανεκκίνηση μετά τον υποβιβασμό από τη Γ΄ Εθνική στο τοπικό Ημαθίας.

Ο Ημαθιώτης τεχνικός δούλεψε στον Αιγινιακό τα τελευταία χρόνια, με πορείες πρωταθλητισμού και ήταν ο μακροβιότερος προπονητής στα χρονικά για την ομάδα της Πιερίας.

Ο Ντάμτσιος δούλεψε και στη Γ΄ Εθνική, με τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων (πέρασμα και από Φίλιππο Μελίκης), ενώ η ομάδα της Αγίας Μαρίνας ανακοίνωσε και την παραμονή του έμπειρου στόπερ και αρχηγού, Σοφοκλή Ράδη. Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«O πρόεδρος Ανδρέας Καλαϊτζίδης και το Δ.Σ του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον 41χρονο προπονητή Γιώργο Ντάμτσιο, ο οποίος θα ηγηθεί του τεχνικού επιτελείου της ομάδας μας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου της Α’ Ερασιτεχνικής 2024-2025.

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και κείμενο

Έμπειρος τεχνικός, με προπονητική θητεία και επιτυχημένες συνεργασίες ταιριάζει απόλυτα στο πλάνο και στην νέα φιλοσοφία της ομάδας μας.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παίζει αμερικανικό ποδόσφαιρο, παίζει ποδόσφαιρο και κείμενο

Διετέλεσε τεχνικός σε Φίλιππο Μελίκης και Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων,. Τελευταίος του προπονητικός σταθμός ήταν το Αιγίνιο, για λογαριασμό του Αιγινιακού ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι ήταν και ο μακροβιότερος προπονητής στην ιστορία του συλλόγου.

Εργατικός, φιλόδοξος, με φρέσκιες ιδέες για το ποδόσφαιρο κι ιδιαίτερα καταρτισμένος. Ταιριάζει, απόλυτα με το προφίλ των ανθρώπων με τους οποίους επιθυμούμε να συνεργαζόμαστε.

Κόουτς σε καλωσορίζουμε στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας».

«Το Δ.Σ του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρώτη ανανέωση για την ομάδα μας, η οποία είναι ιδιαίτερης σημασίας και σηματοδοτεί την αρχή για τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο και κείμενο

Ο λόγος για τον Σοφοκλή Ράδη, αρχηγό της ομάδας μας, έναν ποδοσφαιριστή με ήθος, αξίες και περίσσιο ταλέντο, έτοιμο να δώσει τον καλύτερο του εαυτό για ακόμη μια χρονιά για τον ”Μέγα”.

Σόφο, σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν με πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο και κείμενο