Κούγιας - Φυντάνης Φωτογραφία: Eurokinissi

Γ Όμιλος

Μετά τον Ολυμπιακό… η Κόρινθος για τον Αλέξη Κούγια

16.05.24 | 14:13

Μία ημέρα μετά την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό, ο Αλέξης Κούγιας ανακοίνωσε πως επιστρέφει στη διοίκηση του ΠΑΣ Κορίνθου, αφού αποχώρησε ο Γιώργος Πιέτρης.

Ο γνωστός ποινικολόγος μαζί με τα μέλη που παρέμειναν στη διοίκηση της ομάδας θα είναι αυτοί που θα την «τρέξουν» την επόμενη σεζόν.

Ακόμη, την Τρίτη (21/5)  θα συνεδριάσει το νέο ΔΣ για διάφορα θέματα όπως η ανάληψη των θέσεων του προέδρου, του ταμία και του γενικού γραμματέα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Δήλωση των Αλέξη Κούγια , Γιώργο Οικονόμου, Κώστα Παπαγιαννόπουλου
«Κατόπιν της παραιτήσεως του κυρίου Πιέτρη από την αίτηση για τον διορισμό προσωρινής διοικήσεως στον ΠΑΣ Κόρινθος διότι δήθεν σημαντικά μέλη του ΔΣ όπως προσωπικά εγώ, ο Κώστας Παπαγιαννόπουλος και ο Γιώργος Οικονόμου είχαμε παραιτηθεί από μέλη του ΔΣ, ενώ στην πραγματικότητα ο μεν Κώστας Παπαγιαννόπουλος δεν παραιτήθηκε ποτέ και ο Γιώργος Οικονόμου και εγώ είχαμε παραιτηθεί μόνο από τις θέσεις του ταμία και του Προέδρου και παραμείναμε μέλη του ΔΣ , η Πρόεδρος του Πρωτοδικείου Κορίνθου λόγω της υπάρξεως 5 νόμιμων μελών στο ΔΣ έκλεισε αυτόν τον δικαστικό κύκλο αναγνωρίζοντας ότι ο ΠΑΣ Κόρινθος έχει νόμιμη διοίκηση η οποία μπορεί να συνεχίσει το έργο της».
Κατόπιν αυτής της εξελίξεως την Τρίτη στις 19:00 το απόγευμα θα συνεδριάσει το ΔΣ με τα εξής θέματα :
1) Ανάληψη θέσεων Προέδρου – Ταμία – Γενικού Γραμματέα
2) Συμπλήρωση των μελών του ΔΣ ώστε να υπάρχουν 9 σύμβουλοι
3) Διοικητική και οικονομική λογοδοσία-ενημέρωση από τους κύριους Πιέτρη, Σουφρίλα , Τριαντάφυλλο για το διάστημα που διοίκησαν το σωματείο
4) Συνάντηση του ΔΣ με τον Δήμαρχο Κορινθίων κ. Νίκο Σταυρέλη
5) Καθορισμός ημερομηνίας Γενικής Συνελεύσεως Σωματείου