Κυριάκος Μητσοτάκης Φωτογραφία: Πηγή ΣΚΑΙ

UEFA EUROPA CONFERENCE LEAGUE

Μητσοτάκης: «Δεν κάνω πρόβλεψη για τον τελικό – Δεν θα πάω στο γήπεδο»

16.05.24 | 10:09

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φιλοξενήθηκε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ» και εκτός τον άλλον μίλησε και για τα φλέγοντα ζητήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο.

Αναφέρθηκε στη στάση της Κυβέρνησης απέναντι στην οπαδική βία, τονίζοντας πως δεν θα κάνει ούτε βήμα πίσω, ενώ παράλληλα απέφυγε να κάνει πρόβλεψη για τον τελικό του Conference League, Ολυμπιακός-Φιορεντίνα, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θα πάει ούτε στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Για την υπόθεση της δολοφονίας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη:

«Ας κρατήσουμε ότι μερικές φορές, υπάρχουν στιγμές που ξεχειλίζουν το ποτήρι, η τραγική αυτή στιγμή ήταν η σταγόνα που μας οδήγησε σε ένα αυστηρότερο πλαίσιο και δεν κάνουμε ούτε εκατοστό πίσω».

«Ο Ολυμπιακός θα το πάρει το Conference League;», ρωτήθηκε ο πρωθυπουργός:

«Έχω εξαντλήσει τις προβλεπτικές μου δυνατότητες και θέλω να διαφυλάξω μέχρι στιγμής την αξιοπιστία των προβλέψεων μου έπειτα και από το Final 4.

Να ευχηθούμε στον Ολυμπιακό! Καταρχάς είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία ότι έχουμε μια ελληνική ομάδα σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης, όπως επίσης και δυο ομάδες στο Final 4.

Δεν θα πάω στο γήπεδο.

Θα σκεφτώ να πάω γήπεδο μόνο αν έχουμε δυο ελληνικές ομάδες στον τελικό. Θα βγάλω το καπέλο της προτίμησης μου, που είναι γνωστό και θα το δω με την ικανοποίηση ότι έχουμε δυο ομάδες στον τελικό της Euroleague».