Δημήτρης Μαγκαφίνης, Αναγέννηση Άρτας Φωτογραφία: AONA FC (Facebook)

Γ' Εθνική

Νέα Αρτάκη: Xώρισαν οι δρόμοι με Μαγκαφίνη

10.06.24 | 16:09

Τη λύση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Μαγκαφίνη ανακοίνωσε η Νέα Αρτάκη.

Η ομάδα της Εύβοιας υπό τις οδηγίες του Θασίτη τεχνικού έκανε πρωταθλητισμό φέτος στο Β΄ όμιλο της Γ΄ Εθνικής, τερματίζοντας δεύτερη και διεκδικώντας μέχρι τέλους τίτλο και άνοδο στη Super League 2 από τον πρωταθλητή Εθνικό Νέου Κεραμιδίου.

Παράλληλα, η Νέα Αρτάκη κατέκτησε το Κύπελλο της ΕΠΣ Εύβοιας.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης θέλει να ευχαριστήσει τον προπονητή μας Μαγκαφίνη Δημήτρη για την πολύ επιτυχημένη χρονιά και συνεργασία που είχαμε την φετινή ποδοσφαιρική χρονιά 2023-2024 ( τερματίζοντας στην 2η θέση του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής στον 2ο όμιλο και κατακτώντας το κύπελλο Εύβοιας ΕΠΣΕ 2023-2024 ) σε μια από τις πιο επιτυχημένες χρονιές στην ιστορία του συλλόγου μας.

Η σκληρή δουλειά, ο επαγγελματισμός και η σοβαρότητα τους προς όλους είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που τον διακρίνουν διαχρονικά ως άνθρωπο και ως προπονητή.

Του ευχόμαστε όλοι μας από τον Αθλητικό Όμιλο Νέας Αρτάκης , οι φίλαθλοι, οι φίλοι και όλοι στην διοίκηση καλή συνέχεια και καλή σταδιοδρομία μέσα από την καρδιά μας στους επόμενους «ποδοσφαιρικούς σταθμούς» και ομάδες που θα συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του.

Σε Ευχαριστούμε «Κόουτς»» για τις χαρές και επιτυχίες που μας χάρισες μέσω της συνεργασίας μας !!

Εκ του ΔΣ του ΑΟΝΑ

Ο Πρόεδρος
ΒΑΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ».