Νέα επίθεση της European Super League κατά του Τσέφεριν Φωτογραφία: Eurokinissi

Διεθνή

Νέα επίθεση της European Super League κατά του Τσέφεριν

01.02.24 | 12:09

Συνεχίζει την επίθεσή της προς τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν η European Super League, μέσω προειδοποιητικής επιστολής.

Σύμφωνα με τον λογαριασμό Α22, στο Χ, η ESL έστειλε επιστολή και προειδοποιεί για τις απειλητικές στάσεις της απέναντι στο έργο και την καλεί να τηρήσει τις δικαστικές αποφάσεις που επέβαλε το ΔΕΕ τον Δεκέμβριο.

«Ο πρόεδρος της UEFA ανέφερε δημοσίως –και παρερμήνευσε– μια επιστολή στην οποία απαιτούμε από την UEFA να συμμορφωθεί με τους νόμους της ΕΕ και τις δικαστικές αποφάσεις και να τερματίσει τις συνεχιζόμενες ενέργειές της που αποσκοπούν στην παρεμπόδιση των δραστηριοτήτων της A22», αναφέρει η επιστολή, η οποία τονίζει ότι υπάρχουν «επαρκή στοιχεία για τις απειλές της UEFA».

«Καθώς διεξάγουμε δημόσιο διάλογο για το μέλλον του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου συλλόγων, δημοσιεύουμε την εν λόγω επιστολή, στην οποία ζητάμε από την UEFA να σταματήσει αμέσως και να σταματήσει την αντιανταγωνιστική συμπεριφορά που στοχεύει στον αποκλεισμό της Α22 από την ευρωπαϊκή ανταγωνιστική αγορά συλλόγων. #Διαφάνεια», προσθέτει.