ΠΑΟΚ Φωτογραφία: intime

ΠΑΟΚ

Νέο κάλεσμα των οπαδών του ΠΑΟΚ παρά τις απαγορεύσεις

19.05.24 | 00:23

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ συνεχίζουν να ετοιμάζουν μεγάλες κινητοποιήσεις, για το απόγευμα της Κυριακής 19/05, με αφορμή το ντέρμπι με τον Άρη, στο οποίο οι «ασπρόμαυροι» με νίκη, κατακτούν το πρωτάθλημα.

Μάλιστα, παρά το γεγονός, πως η Αστυνομία προχώρησε σε απαγόρευση των συγκεντρώσεων, με ανακοίνωσή τους, οι Σύνδεσμοι των οπαδών του «δικεφάλου» του βορρά, εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία εκφράζουν την αντίθεσή τους, με την απόφαση των Αρχών και παράλληλα, κάνουν κάλεσμα στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, για να δώσουν βροντερό παρών, στον περιβάλλοντα χώρο της περιοχής της Καμάρας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ.

Μετά την τραγική και συνάμα γελοία απαγόρευση της αστυνομίας αναγκαζόμαστε να τοποθετηθούμε εκ νέου προκειμένου να μπούνε τα πράγματα στη θέση τους. Πως έτσι απλά απαγορεύεται μια συγκέντρωση φιλάθλων στο κέντρο της πόλης και χιλιόμετρα μακριά από το χώρο διεξαγωγής του αγώνα;

Το ότι είστε ανίκανοι να διοργανώσετε έναν τελικό κυπέλλου με φιλάθλους και των 2 ομάδων το γνωρίζουμε και έχει συμβεί επανηλειμμένα σε σημείο που έχετε απαξιώσει το θεσμό. Αλλά το να μην μπορούν οι φίλαθλοι της μεγαλύτερης με διαφορά ομάδας της βορείου Ελλάδος να γιορτάσουν – βοηθήσουν την ομάδα τους στην κατάκτηση ενός πρωταθλήματος, πραγματικά ξεπερνά κάθε λογική.

Τι θα πρέπει να κάνουμε δηλαδή; Μήπως απαγορεύεται να το πανηγυρίσουμε μετά και στο λευκό Πύργο; Προφανώς αυτά τα πράγματα είναι ανήκουστα και γίνονται από κάποια «σαΐνια» για τις εντυπώσεις. Είναι ξεκάθαρο από τα γραφόμενα της ανακοίνωσής μας το ποσό ειρηνικός και γιορτινός θα είναι ο τόνος της συγκεκριμένης συγκέντρωσης – πορείας προς το γήπεδο μας όπου και θα δούμε το ματς όλοι μαζί σε γιγαντοοθόνη.

Είμαστε πεπεισμένοι πως μετά από αυτή την απαγόρευση που βγάλατε ο κόσμος του Π.Α.Ο.Κ. θα είναι ακόμη περισσότερος. Σας ευχαριστούμε για αυτό. Ο ΠΑΟΚτσης δεν καταλαβαίνει από απαγορεύσεις και το έχει αποδείξει πολλάκις ποσό μάλλον σε ένα τέτοιο ματς μέσα στην πόλη μας.

Ότι και να κάνετε ο χείμαρρος πίσω δε γυρνά. Καλούμε όλο τον κόσμο να βρεθεί απ τις 15:00 στον περιβάλλοντα χώρο της Καμάρας(Ναυαρίνου, Ροτόντα, καφετέριες κτλ) και στις 15:30 ακριβώς η συγκέντρωση θα γίνει κανονικά.

Υ.Γ : ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΕΤΟΣ Ο Π.Α.Ο.Κ.